WhatsApp: Decizia NEASTEAPTATA, Cum este Folosita Aplicatia

WhatsApp este in centrul unei decizii neasteptate care aduce un nou mod de a folosi aplicatia pentru multi oameni care nu se gandeau la acest lucru.

WhatsApp samsung

WhatsApp este cea mai mare platforma de mesagerie din lume in momentul de fata, cu peste 2 miliarde de utilizatori activi in fiecare luna, o cifra complet uimitoare, iar asta motiveaza unele companii sa o exploateze la maxim. Mai exact, cei de la Samsung au luat decizia surprinzatore de a oferi suport prin WhatsApp pentru clientii din India care au probleme cu produsele sale, fie ca este vorba despre telefoane mobile, sau alte tipuri de produse electronice.

WhatsApp are sute de milioane de utilizatori activi in India in momentul de fata, astfel ca ideea celor de la Samsung este una cat se poate de buna, care ne arata ca ii pasa de clientii sai. Samsung a inceput sa ii ajute pe clientii cu probleme direct prin WhatsApp in ideea de a le oferi posibilitatea de a evita drumurile catre service-urile, sau magazinele, sale, totul pentru a-i tine in siguranta intr-o tara in care Coronavirus infecteaza foarte multe persoane.

WhatsApp: Decizia NEASTEAPTATA, Cum este Folosita Aplicatia

WhatsApp samsung ajutor

WhatsApp are o platforma speciala pentru companiile care vor sa intre in contact cu oricare dintre clientii sai de oriunde din lume, fiecare companie putand fi contactata in baza unui numar de telefon in diverse tari de pe glob. Companiile trebuie sa isi activeze un cont in platforma dedicata lor prin intermediul WhatsApp pentru ca oamenii sa poata intra in contact cu ei, iar in India cei de la Samsung se folosesc de sistem pentru a-i ajuta pe clientii lor.

WhatsApp simplfica extrem de mult posibilitatea de a comunica cu marile companii din intreaga lume, platforma sa fiind foarte populara chiar si in randul acestora pentru a comunica cu ai lor clienti. Samsung profita de situatie pentru a incerca intr-o piata foarte mare un nou sistem de comunicare care in mod normal ar fi greu de implementat in alte conditii, insa WhatsApp faciliteaza si acest mod de a comunica rapid cu o companie.

WhatsApp are deja foarte multe companii in diverse tari care folosesc platforma, insa pentru Samsung e o premiera ceea ce face acolo, si ar putea extinde functionalitatea in alte zone de pe glob.