CEC Bank: GRATUIT pentru Clienti, Anunt pentru TOTI Romanii

CEC Bank are un anunt surprinzator pentru clientii din Romania, iata ce a decis sa ofere gratuit de aceasta data pentru toti cei din tara noastra.

CEC Bank concurs

CEC Bank isi instiinteaza clientii din Romania cu privire la un important anunt pe care l-a facut, si care ii vizeaza pe toti cei care in momentul de fata ii folosesc serviciile in toata tara. CEC Bank a pornit acum ceva vreme un concurs prin care le oferea clientilor din Romania posibilitatea de a castiga peste 300 de premii daca isi folosesc cardurile VISA pentru a face plati la comerciantii din Romania, si nu toate dintre ele sunt chiar atat de mici.

CEC Bank le pfera romanilor 300 de premii in valoare de 100 de LEI, 30 de premii in valoare de 300 de LEI, si 3 premii in valoare de cate 1000 de LEI, daca respecta regulamentul de participare al concursului. Este necesar ca oricare dintre clientii CEC Bank sa faca plati folosindu-si cardul VISA, sau CEC Pay pentru a putea intra in concurs, deci daca faceti plati in alt mod, atunci nu veti avea posibilitatea de a participa la acest concurs al bancii.

CEC Bank: GRATUIT pentru Clienti, Anunt pentru TOTI Romanii

CEC Bank a pornit acest concurs cu mai bine de o luna de zile in urma, insa el se va termina pe data de 15 iulie, deci mai aveti exact o saptamana de zile pentru a putea participa la el. Asta inseamna ca va trebui sa va grabiti si sa faceti plati folosindu-va cardul, sau telefonul, altfel veti pierde posibilitatea de a castiga unul dintre premiile pe care CEC Bank le ofera acum doar in Romania, si poate ca n-ar strica sa nu ratati aceasta ocazie buna.

💳 Dacă nu ai făcut încă o plată de minim 50 de lei cu cardul tău Visa de la CEC Bank, la supermarket sau online, mai ai…

Publicată de CEC Bank pe Miercuri, 8 iulie 2020

CEC Bank spune ca acest concurs va continua si dupa 15 iulie, insa e posibil ca inscrierie sa fie sters dupa 15 iulie, astfel ca pentru a va reinscrie ar trebui sa faceti din nou o plata cu cardul, sau telefonul. Avand in vedere ca in aceasta perioada oricum se recomanda platile cu cardul mai peste tot, e bine sa nu ratati ocazia de a face acest lucru folosindu-va cardul de la CEC Bank, iar asta pentru ca ati rata sansa de a castiga o suma frumoasa de bani.

CEC Bank va finaliza concursul pe 15 august si e posibil sa nu mai redeschda altul de acest gen, asa ca nu ratati ocaziile care va sunt puse in fata de catre banca.