Orange: Decizia MAJORA, Ce Primesc GRATUIT Clientii Romani

Orange a luat o decizie majora pentru toti clientii sai din Romania, iata ce a decis sa ofere gratuit pentru toata lumea chiar in momentul de fata.

orange returnari

Orange a luat de ceva vreme o decizie foarte importanta care ii vizeaza pe toti clientii sai din Romania, o decizie d care oricine ar trebui sa stie pentru ca vine ca un foarte mare bonus pentru clienti. In aceasta pagina cei de la Orange ofera detalii cu privire la ceea ce pot primi clientii sai din toata tara, si vorbim in primul rand despre 100 GB de internet gratuit pentru cartelele prepay daca se face o reincarcare, sau activare de optiune din My Orange.

Orange prezinta aici doar o parte din povestea sa, iar asta pentru ca in realitate le ofera clientilor din Romania si 10% din banii pe care ii cheltuiesc pentru reincarcarile pe care le fac online. Vorbim despre bani gratuiti pe care cei de la Orange ii ofera pentru clientii lor din Romania, iar in anumite situatii poate fi vorba si despre destui bani care pot fi folositi pentru activarea unor optiuni, sau pentru alte beneficii disponibile in aplicatie pentru toata lumea.

Orange: Decizia MAJORA, Ce Primesc GRATUIT Clientii Romani

Orange are acest beneficiu major cu 10% bani inapoi la reincarcare oferit doar pentru cele care sunt facute online, deci nu si pentru cele care sunt facute in magazine, asa ca e bine sa stiti asta. In aceasta pagina aveti detaliile pe care cei de la Orange le listeaza pentru clientii din toata tara, si va puteti face o idee cu privire la ceea ce primiti inapoi cand facet reincarcari, dar totul doar pentru o perioada limitata de timp, asa cum probabil va imaginati deja.

Orange a lansat aceasta promotie inca din perioada starii de urgenta, oferidu-le si atunci 10% inapoi clientilor la reincarcarea cartelelor, iar acasta mare gratuitate continua fara oprire si in starea de alerta. De aceasta data lucrurile sunt totusi limitate pana in luna august, ceea ce dsigur ca nu e tocmai surprinzator, avand in vedere ca Orange desfasoara aceasta campanie de cateva luni bune, si totul are o limita, mai ales cand e vorba de bani dati inapoi clientilor.

Orange mai are si alte surprize grozave pentru clientii sai, iar toate sunt listate in cadrul website-ului sau, deci puteti vedea acolo tot ceea ce puteti primi de la operator chiar acum.