ING Bank: SURPRIZA Anuntata pentru TOTI Clientii din Romania

ING Bank a anuntat o noua surpriza pentru toti clientii sai din Romania, banca venind cu un mesaj care a atras atentia multor oameni inainte de weekend.

ING Bank serviciu

ING Bank a anuntat o noua surpriza pentru toti clientii sai din Romania, banca avand in momentul de fata foarte multi oameni care-i folosesc serviciile in toata tara. Vorbim despre un anunt criptic de la cei de la ING Bank, asa cum am mai vazut si in trecut de la banca atunci cand a pregatit lansarea unui serviciu, sau produs, nou pentru clienti, iar de aceasta data nu e nimic diferit, ea evitand sa ofer informatii cu privire la ceea ce va oferi.

ING Bank a lansat acest mesaj criptic si fix inainte de weekend, deci pana luni e improbabil sa aflam ceea ce urmeaza sa ne ofere, iar asta daca nu cumva vom avea de asteptat si mai mult decat atat. E greu de spus ce ar putea oferi ING Bank pentru clientii sai, asanva in vedere ca exista acum atat de multe produse si servicii bancare, iar banca desigur ca nu are chiar tot ceea ce vedem si pe la concurenta din Romania, sau in alte tari de pe glob.

ING Bank: SURPRIZA Anuntata pentru TOTI Clientii din Romania

ING Bank a lansat in ultimul an destul de multe servicii pentru clientii sai din Romania, insa desigur ca nu toate dintre ele au fost utile pentru chiar toti clientii. In ciuda acestui lucru, ING Bank s-a straduit sa aduca pentru romani ceea ce credea ca au nevoie, inclusiv in perioada starii de urgenta, cand a oferit servicii noi pentru economisirea de bani, sau interactiunea mai usoara cu platformele sale digitale, indiferent de unde se intampla acest lucru.

Când îți place atât de mult ceea ce faci, încât nimic nu-ți poate strica buna dispoziție.

Publicată de ING Romania pe Vineri, 10 iulie 2020

ING Bank a lansat chiar recent o noua versiune a aplicatiei HomeBank pentru telefoanele mobile, aceasta aducand schimbari foarte mari menite sa faca folosirea sa mult mai usoara. E improbabil sa se mai schimbe ceva din acest punct de vedere, insa e posibil ca ING Bank sa mai lanseze suport pentru alte servicii de plati mobile, sau cine stie ce alt serviciu care ar putea fi util pentru clientii din Romania, deci in afara de speculatii nu avem nimic.

ING Bank va anunta mai ult ca sigur surpriza sa in cursul acestei luni, deci trebuie sa avem doar rabdare pentru a vedea ceea ce a fost pregatit de catre banca pentru noi.