ING Bank: Anuntul SPECIAL, ce Transmite Banca pentru Clienti

ING Bank are un nou anunt special pe care il transmite pentru romanii din toata tara, iata ce ne spune banca in momentul de fata si ce trebuie sa stii.

ING Bank continuitate

ING Bank a facut un nou anunt special pentru toti clientii sai din Romania, si vorbim despre un nou mesaj de care ar trebui sa stie toti clientii sai, iar asta pentru ca este vorba despre o surpriza interesanta. Zilele trecute cei de la ING Bank au facut un anunt criptic prin care anuntau lansarea unui nou serviciu pentru clientii din Romania, unul care are menirea de a aduce beneficii suplimentare pentru cei care-i folosesc si alte servicii, sau nu numai.

ING Bank a continuat teasing-ul si in cursul weeend-ului, iar asta pentru ca banca are un serviciu important pregatit pentru cei care ii sunt in momentul de fata clienti, astfel ca e bine sa stiti ce se intampla in tara noastra. Cei de la ING Bank au publicat scurtul clip video de mai jos prin care dau de inteles ca urmeaza sa lanseze un nou serviciu bancar care le va permite oamenilor sa imprumute bani pentru a-si duce mai departe visele initiate deja.

ING Bank: Anuntul SPECIAL, ce Transmite Banca pentru Clienti

ING Bank ar putea avea pregatit un nou serviciu bancar special gandit pentru pandemia de Coronavirus, adica ceva care sa le permita clientilor sa isi finanteze visele. Nu ar fi exclus sa vedem asa ceva din moment ce alte banci au lansat diverse servicii care sa ii ajute pe clienti sa obtina finantari pentru a-si continua afacerile fara probleme, iar ING Bank este una dintre cele mai importante banci din Romania, deci e normal sa vedem ceva similar de la ei.

Important e că faci ce știi tu mai bine. Și ce-ți aduce bucurie. Noi vom fi alături de tine, orice ai alege. Mai multe, în curând.

Publicată de ING Romania pe Sâmbătă, 11 iulie 2020

ING Bank le-a oferit deja clientilor posibilitatea de a-si amana ratele la credite pentru a nu ajunge in imposibilitatea de a le plati, iar acum probabil ca va merge mai departe cu ceea ce vrea sa le ofere clientilor. E posibil ca ING Bank sa aiba ceva surprinzator de bun pregatit pentru romanii din toata tara, si e foarte posibil ca luni sa aflam exact ceea ce va lansa banca, asa ca ramane doar sa vedem ce mesaje vor mai veni de la ea in zilele urmatoare.

ING Bank este una dintre cele mai mari banci din tara noastra, cu un numar substantial de clienti, si cu unele dintre cele mai bune servicii digitale pentru internet banking.