DACIA Logan: Decizia IMPORTANTA pentru Modelele din 2021

DACIA Logan are parte de o decizie foarte importanta in ceea ce priveste modelele din 2021, iata ce vrea sa faca producatorul roman pentru masini.

DACIA Logan pastrare

DACIA Logan este una dintre cele mai populare si mai bine vandute masini din Romania in momentul de fata, ea fiind cumparata in cantitati mari de catre un numar foarte mare de oameni. Popularitatea DACIA Logan asigura clientii de faptul ca in masini sunt implementate si multe tehnologii noi si importante, dar separat de acestea, astazi vorbim despre altceva cel putin la fel de important pentru noile masini de la DACIA, mai ales pentru modelele din 2021.

DACIA Logan din 2021 va fi lansata cu aceleasi motorizari pe care le vedem pentru modelele de acum, sau cel putin asta sustine presa din Franta, cea care da de inteles ca nu vom vedea modificari, sau cel putin nu mari. Ideea de a pastra aceleasi motorizari pentru modelele din 2021 ale DACIA Logan nu este ceva tocmai neasteptat pentru masini, iar asta deoarece ar fi reduse substantial costurile de productie daca nu s-ar face motoare noi pentru modele.

DACIA Logan: Decizia IMPORTANTA pentru Modelele din 2021

DACIA Logan cu aceleasi motoare ar avea practic doar noi costuri cu restul masinii, insa “inima” acesteia va ramane neschimbata, si asta ar trebui sa tina si costul de vanzare al modelelor la o versiune destul de redusa. Este de asteptat ca DACIA Logan sa nu fie decat cu doar cateva sute de euro mai scumpa decat versiunea aflata acum la vanzare, diferentele urmand a fi mici, ceea ce nu e tocmai o veste proasta pentru ca exista multi oameni interesati de ele.

DACIA Logan vanduta la acelasi pret precum in momentul de fata ar fi ceva incredibil de bun pentru clientii din Romania si Europa, si cei de la DACIA si Renault cam asta vor pentru oameni. Preturi mici pentru masini bune este un fel de motto al producatorului de la Mioveni, iar DACIA Logan este unul dintre automobilele pentru care asta se potriveste perfect, din fericire pentru clienti, iar versiunile din 2021 nu se vor abate de la aceasta viziune a companiei.

DACIA Logan va avea parte in toamna de prezentarea in noi versiuni, iar in 2021 acestea urmeaza sa fie puse in vanzare la reprezentantele din Romania, sau alte zone din Europa.