Raiffeisen Bank: Anunt de ULTIMA ORA pentru Clientii Romani

Raiffeisen Bank a facut un foarte important anunt de ultima ora care ii vizeaza pe toti clientii din Romania, iata ce trebuie sa stie cu totii chiar acum.

0

Raiffeisen Bank debit

Raiffeisen Bank a publicat cu doar cateva zeci de minute in urma un anunt de ultima ora pentru toti clientii sai din Romania, iar asta pentru ca se intampla ceva de care toti ar trebui sa fie foarte atenti. Raiffeisen Bank spune ca exista probleme cu ale sale carduri de debit, care functioneaza cu intreruperi, deci daca incercati sa le folositi, e foarte posibil sa aveti probleme in a face platile, fie ca este vorba despre cele online, sau cele direct la POS, si asta e o problema mare.

Raiffeisen Bank nu explica ce anume sta la baza tuturor acestor probleme cu care se confrunta in momentul de fata, insa spune ca depune toate eforturile pentru ca situatia sa fie remediata cat se poate de repede. Asta desigur ca nu inseamna mare lucru, mai ales ca a trecut o ora de cand a fost publicat mesajul, si inca exista probleme cu folosirea cardurilor de la Raiffeisen Bank, deci e posibil ca asteaptarea sa fie una chiar mai lunga decat se asteptau clientii.

Raiffeisen Bank: Anunt de ULTIMA ORA pentru Clientii Romani

Raiffeisen Bank a facut chiar acum vreo saptamana, daca nu ma insel, niste lucrari de mentenanta la serverele in baza carora functioneaza sistemele sale de internet banking, poate si cele care proteaza platile. Desi Raiffeisen Bank nu spune daca exista vreo legatura intre modificarile de atunci, si ceea ce se intampla acum, nu ar fi exclus ca intre aceste doua evenimente sa existe totusi o legatura, dar in final important este ca situatia sa se rezolve.

ℹ️ UPDATE – 17 iulieÎn weekendul 18-19 iulie 2020, va avea loc o lucrare de mentenanță pentru sistemele de carduri și…

Publicată de Raiffeisen Bank Romania pe Luni, 13 iulie 2020

Raiffeisen Bank nu are in mod obisnuit probleme de acest gen, astfel ca atunci cand se intampla asa ceva, e o situatie exceptionala, dar clientii raman cei care au probleme in a-si folosi cardurile. Unii dintre clienti au confirmat in postarea companiei ca au probleme cu folosirea cardurilor de debit de la Raiffeisen Bank, asa ca daca doreati sa faceti vreo plata, e bine sa stiti ceea ce se intampla, pentru ca situatia poate fi prelungita pentru mai multe ore.

Raiffeisen Bank va anunta in momentul in care lucrurile vor reveni la normal, iar cardurile vor putea fi folosite fara probleme, insa intre timp, incercati de mai multe ori sa faceti platile.