WhatsApp: Functia SPECIALA care Abia a fost LANSATA Global

WhatsApp are o noua functie speciala care abia a fost lansata la nivel global pentru telefoanele mobile, iata ce poti foosi in propriul dispozitiv.

WhatsApp google assistant

WhatsApp are o noua functie speciala care abia a fost lansata la nivel global pentru utilizatori, si vorbim despre una despre care ar trebui sa stie extrem de multa lume pentru a se bucura de ceea ce aduce pentru utilizatori. Mai exact, utilizatorii care folosesc aplicatia WhatsApp pe telefoanele cu sistem de operare Android au in sfarsit posibilitatea de a face apeluri video, sau voce, folosind Google Assistant, ceva ce asteptau de foarte multa vreme.

WhatsApp are implementata posibilitatea de a face apeluri video si voce prin Google Assistant, insa procesul in sine nu este chiar atat de simplu precum isi imagineaza multa lume, ba din contra, e destul de complicat. Mai exact, utilizatorii de telefoane Android trebuie sa rosteasca o comanda complexa pentru Google Assistant pentru a initial un apel video, sau voce, prin WhatsApp, altfel acesta va fi facut prin Google Duo, aplicatia speciala a celor de la Google.

WhatsApp: Functia SPECIALA care Abia a fost LANSATA Global

WhatsApp poate avea apeluri voce initiate prin Google Assistant cu o comanda de genul “Hey Google, make a WhatsApp video call to contact”, si e important sa mentionati numele aplicatiie in comanda. Pentru apelurile voce situatia e similara, doar ca trebuie sa eliminati cuvantul “video” din comanda rulata pentru Google Assistant, iar WhatsApp va fi folosita pentru a initia apelul voce, deci trebuie sa rulati o comanda destul de specifica pentru a face ce vreti.

WhatsApp nu are cum sa fie folosita intr-un mod diferit cu Google Assistant pentru ca prioritate la utilizare pentru asemenea functii au aplicatiile celor de la Google, si nu cele terte. Desigur ca e vorba doar despre un cuvant, sau doua, in plus pe care utilizatorii trebuie sa le rosteasca pentru a initia apelurile de acest gen, dar in final se pot face foarte rapid apeluri voce, sau video, prin WhatsApp chiar si cu Google Assistant, pentru cine doreste asta.

WhatsApp are aceasta functionalitate disponibila, in mod teoretic, pentru toti cei care au Google Assistant in telefoanele lor, si in mod teoretic, indiferent de limba folosita cu asistentul personal.