LIDL Romania: Anunt OFICIAL, ce se Lanseaza AZI catre Romani

LIDL Romania a facut un anunt oficial pentru toti romanii astaz, iata ce se va lansa peste doar cateva zeci de minute, si ce trebuie sa stii acum.

LIDL Romania a facut cu doar cateva ore in urma un anunt oficial prin care ne dezvaluie faptul ca peste cateva minute urmeaza sa aiba loc lansarea unui nou documentar pentru entuziastii Electric Castle. Daca cei de la BANCA Transilvania au decis sa sustina o zi de muzica electronica la radio, cei de la LIDL Romania au decis sa sustina un documentar care prezinta impactul pe care l-a avut pandemia de Coronavirus asupra muzicii din Romania.

LIDL Romania nu ofera prea multe detalii vis-a-vis de ceea ce va prezenta acest documentar, dar cel mai probabil vom vede acum s-au descurcat muzicienii intr-o Romanie care a fost partial blocata. Foarte multe trupe, si foarte multi artisti, au decis sa faca reprezentatii online, sustinuti de catre diverse companii, printre care si LIDL Romania, astfel ca in final toata lumea a iesit castigata din asta, ceea ce nu e o veste chiar atat de rea pentru noi.

LIDL Romania: Anunt OFICIAL, ce se Lanseaza AZI catre Romani

LIDL Romania spune deasemenea ca 4 dintre cele mai populare trupe din tara noastra vor sustine un concert “experiential” tot in cursul acestei dupa-amiezi, fara a spune care vor fi acestea. La inceputul acestui articol veti putea vedea concertul pe care urmeaza sa il sustina trupele, cei de la LIDL Romania sponsorizand cel mai probabil inclusiv acest eveniment care va putea fi vazut de catre toti romanii prin intermediul platformei YouTube, si de aici.

Electric Castle a pregătit, cu sprijinul nostru, un documentar despre impactul contextului din 2020 asupra industriei…

Publicată de Lidl Romania pe Miercuri, 15 iulie 2020

LIDL Romania spune ca documentarul va fi lansat la ora 18:00, insa concertul celor 4 trupe va avea loc la ora 20:00, deci 2 ore mai tarziu, astfel ca avet timp sa vedeti totul astazi. Nu se specifica nici ce durata are documentarul care a fost facut cu sustinerea celor de la LIDL Romania, dar probabil ca este vorba despre cateva zeci de minute, deci ar trebui sa aveti destul de multe de vazut, daca sunteti interesati sa faceti asta in aceasta seara.

LIDL Romania a sustinut diverse concerte pana in momentul de fata, nu e de mirare ceea ce vedem acum, si speram sa mai sustina inclusiv altele in viitorul nu foarte indepartat.