Orange: SURPRIZA, ce Primesc GRATUIT Timp de 2 Luni Clientii

Orange a anuntat astazi o noua surpriza grozava pentru clienti, iata ce mai ofera in mod gratuit pentru doua luni de zile pentru toata lumea.

orange streaming

Orange a anuntat astazi o noua surpriza foarte mare pentru clientii sai din Romania, iar asta pentru ca a dezvaluit ca pentru clientii sai din tara ofera 2 luni de gratuitate pentru un serviciu foarte util. In aceasta pagina sunt detaliile privitoare la ceea ce ofera Orange pentru clienti, insa dupa cum puteti vedea si ai jos, optiunile Family HD Go si Movie Go Unlimited sunt disponibile chiar acum pentru activare in vederea folosirii gratuite timp de 2 luni in Romania.

Orange a creat aceste functii speciala pentru clientii care vor sa vada pe telefoane, tablete, sau calculatoare, oricare dintre filmele, serialele, posturile TV pe care operatorul le transmite. Orange ofera prin optiunea Family HD Go posibilitatea de a vedea canale TV, sute de filme si seriale de pe o varietate de dispozitive electronice, insa si emisiuni inregistrate, aceasta optiune costand 4.5 euro pe luna, dar in primele 2 luni e oferita gratuit.

Orange: SURPRIZA, ce Primesc GRATUIT Timp de 2 Luni Clientii

Orange are pentru Movie Go Unlimited doar sute de filme si seriale oferite pentru clienti, insa aici nu mai vorbim despre emisiuni inregistrate, dar pretul este injumatatit, doar 2 euro pe luna. Practic, indiferent ce alegeti, aveti posibilitatea de a va bucura de tot ceea ce ofera Orange pentru clientii sai care au si abonamente de televiziune, insa fara a plati vreun ban in primele doua luni in care va bucurati de serviciile acestea disponibile in Romania.

Nu rata în luna iulie filmele Disney disponibile în #OrangeTVGo cu opțiunea Movie Go Unlimited. Testează opțiunea timp de 2 luni, apoi o poți dezactiva sau vei fi tarifat cu 2 euro/lună (TVA inclus).

Publicată de Orange pe Miercuri, 15 iulie 2020

Orange ofera si cate 1 GB de trafic de internet inclus pentru fiecare dintre aceste optiuni, iar el se consuma cu prioritate inaintea celui din abonamente, insa e in mare parte inutil pentru streaming. Daca vreti sa vedeti multe emisiuni TV, filme, sau seriale, aveti nevoie de zeci de GB de internet mobil pe luna, asa ca trebuie sa aveti in vedere si acest lucru inainte de a activa optiunile, si a incepe sa urmariti ceea ce va intereseaza.

Orange are aceasta promotie disponibila in momentul de fata pentru toata lumea, asa ca ramane doar sa va decideti daca doriti sa activati aceste optiuni pentru a va folosi de ele acum.