Telefoanele Huawei: Anuntul INCREDIBIL care a Surprins Lumea

Telefoanele Huawei sunt in centrul unui anunt incredibil care a surprins intreaga lume, iata ce a dezvaluit compania chinezeasca si cat de important este.

Telefoanele Huawei profit

Telefoanele Huawei sunt unele dintre cele mai bine vandute din lume in acest moment, daca nu chiar cele mai bine vandute dintre toate, insa ramane sa primim si estimari privind evolutia lor, in curand. Totusi, chinezii au prezentat recent rezultatele financiare pentru semetrul 1 din 2020, iar vestile sunt surprinzatoare daca ne gandim ca exista sanctiuni substantiale pentru telefoanele Huawei, dar si pentru produsele de telecomunicatii ale companiei.

Telefoanele Huawei au generat, cel mai probabil o buna parte dintre cele 36.61 miliarde de dolari pe care divizia de produse pentru consumatori i-a facut in primele 6 luni din 2020. Suma este cu mult mai mare decat cea de 22.84 miliarde de dolari pe care le-a generat divizia ce produce echipamente 5G, si care a fost unul dintre principalele motive pentru sanctiunile care au fost impuse impotriva chinezilor, dar telefoanele Huawei nu par sa fie afectate.

Telefoanele Huawei: Anuntul INCREDIBIL care a Surprins Lumea

Telefoanele Huawei au depasit in vanzari telefoanele Samung in cel putin doua luni ale trimestrului fiscal anterior, conform unor informatii recente, insa nu este exclus ca succesul sa fie chiar mai mare. In baza a ceea ce vedem pentru S1, in care incasarile Huawei au crescut cu 13.1% fata de aceeasi perioada din 2019, e destul de clar ca atat telefoanele Huawei, cat si echipamentele de telecomunicatii s-au vandut foarte bine in mai toata lumea.

Telefoanele Huawei sunt in centrul atentiei pentru ca genereaza foarte multi bani pentru chinezi, chiar daca nu si profit urias, insa chiar si asa, vanzarile in zeci de milioane de unitati in fiecare trimestru fiscal sunt importante. Multumita lor cei de la Huawei au posibilitatea de a continua sa inoveze pentru clientii din intreaga lume, iar din toate informatiile pe care le avem, este cat se poate de clar ca telefoanele Huawei raman in atentia oamenilor din toata lumea.

Telefoanele Huawei nu au serviciile si aplicatiile celor de la Google, insa cu toate acestea par sa se vanda mai bine decat telefoanele fabricate de catre cei de la Samsung, pana la proba contrarie.