GTA Online: PROVOCAREA foarte Grea Pentru Jucatori (VIDEO)

GTA Online provocare

GTA Online este platforma online in care oricare dintre jucatorii GTA 5 pot intra pentru a concura online cu oameni din intreaga lume, si milioane peste milioane de oameni sunt activi in fiecare zi acolo pentru a-si arata maiestria in a-si distruge inamicii.

GTA Online are o noua provocare lansata intre jucatori, si vorbim despre ceva destul de greu de realizat, care poate genera si destul de multa frustrare in randul unora dintre cei care nu reusesc sa o duca la bun sfarsit in incercarile obisnuite.

GTA Online are o provocare noua care ii indeamna pe jucatori sa parcurga toata harta, dintr-un colt in altul, mergand, sau fugind, dar fara sa moara intr-o singura incercare, si puteti vedea ca lucrurile nu sunt chiar atat de simple precum par.

GTA Online are prezentata mai jos una dintre incercarile pe care le-a facut unul dintre jucatori, care a avut nevoie de 3 incercari, si desigur ca mult timp pierdut, pentru a reusi sa parcurga harta dintr-un capat in altul fara sa moara, ceea ce e impresionant.

I also attempted to walk… well, Jog from the docks to the small island in the north without dying. from gtaonline

GTA Online are in mod obisnuit provocari de acest gen lansate pentru jucatorii care uneori se cam plictisesc si au nevoie de noi motive sa-si petreaca multe ore, peste ore, in cadrul jocului in fiecare zi, iar aceasta provocare noua -ar putea tine ocupati mult tmp pe unii.