RCS & RDS: Vestea pentru TOTI Clientii, Ce le CERE sa Faca

RCS & RDS are o veste foarte buna pentru toti clientii din Romania, iata ce le cere clientilor sa faca, si ce le ofera in schimb pentru asta.

RCS & RDS personalizare

RCS & RDS vine cu o noua cerere pentru toti romanii din tara, operatorul de telecomunicatii publicand un mesaj prin intermediul website-ului sau pentru a ii anunta pe oameni in legatura cu ceva ce ar trebui sa faca. Mai exact, cei de la RCS & RDS le cer clientilor din toata Romania sa isi faca un cont in cadrul website-ului sau pentru a isi putea administra toate serviciile de care beneficiaza de la companie, dar beneficiile nu se limiteaza doar la atat.

RCS & RDS spune deasemenea ca prin intermediul unui cont in website-ul sau, clientii pot beneficia inclusiv de oferte personalizate pentru serviciile si produsele de care sunt interesati. Detalii prea multe nu sunt oferite de catre cei de la RCS & RDS pentru clienti, insa cel mai probabil vorbim despre o personalizare a ofertelor in functie de serviciile pe care le au deja clientii, astfel incat ei sa poata avea parte de reduceri mai multe, la nevoie.

RCS & RDS: Vestea pentru TOTI Clientii, Ce le Cere sa Faca

RCS & RDS personalizare cont

RCS & RDS le cere de ceva vreme clientilor sa isi faca un cont in website-ul sau pentru a-si activa primirea facturii in format electronic, iar dupa cateva concursuri, acum vine cu motivul ofertelor personalizate. Mai toti operatorii de telecomunicatii personalizeaza ofertele pe care le fac pentru clienti direct din conturile online ale acestora, asa ca la RCS & RDS nu vedem absolut nimic diferit fata de ceea ce exista deja la concurenta de foarte multa vreme, chiar.

RCS & RDS a avut si in trecut ofertele personalizate in baza contului de client, pentru unele dintre ele frtand clientii sa intre in cont pentru a le putea vedea, iar acum incepe sa ceara asta mai activ. Era normal ca RCS & RDS sa vina cu o asemenea cerere la un moment dat pentru clientii sai din Romania, astfel ca nu vorbim despre nimic altceva decat o incercare de a mai convinge oamenii sa intre in era digitala, inclusiv pentru aceste servicii.

RCS & RDS permite foarte simpla creare a unui cont in cadrul website-ului sau, asa ca n-ar trebui sa aveti probleme din acest punct de vedere, ceea ce va simplifica viata.