Kaufland: Anunt pentru Clienti, ce Ofera GRATUIT si Cum Profiti

Kaufland are astazi o veste extrem de buna pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca are din nou ceva gratuit de oferit, iata ce sa faci.

Kaufland chestionar

Kaufland vine astazi cu un anunt despre care ar trebui sa stie oricare dintre clientii care intra in magazinele sale din Romania, si asta pentru ca pot primi gratuit bani pentru cumparaturi in magazinele sale. Cei de la Kaufland vor sa afle care este experienta clientilor care merg in magazinele sale pentru a face cumparaturi, si pentru a-i motiva pe oameni sa-si impartaseasca experientele, lantul de hypermarket-uri vine si cu premii.

Kaufland le ofera clientilor din Romania posibilitatea de a castiga unul dintre bonurile valorice in valoare de 100 de LEI fiecare daca ofera informatii cu privire la experienta avuta in magazinele sale. Kaufland are o pagina speciala in cadrul website-ului sau in care le permite oamenilor sa furnizeze aceste informatii, iar in baza datelor introduse acolo, oamenii sunt inscrisi intr-o tragere la sorti care le poate aduce unul dintre aceste bonuri valorice.

Kaufland: Anunt catre Clienti, ce Ofera GRATUIT, Cum Profiti

Kaufland nu este singurul lant de hypermarket-uri care are asemenea initiative pentru clientii sai din Romania, cei de la LIDL avand ceva similar derulat in momentul de fata pentru clienti. Ambele lanturi de hypermarket-uri vor sa afle de la clienti ce fel de experienta au in magazine, si daca ea poate fi imbunatatita in vreun fel atat timp cat ei sunt in magazine, si cumpara produsele care sunt oferite, multe dintre ele cu reduceri substantiale.

Ți-a plăcut la cumpărături? Povestește-ne experiența ta, iar noi te premiem pe www.feedback.kaufland.ro. Poți câștiga unul dintre cele 10 bonuri cadou.

Publicată de Kaufland Romania pe Marţi, 14 iulie 2020

Kaufland vrea deasemenea sa afle informatii inclusiv despre promotiile pe care le au clientii din tara in momentul in care intra in magazinele sale, iar asta pentru ca inclusiv aici pot fi oferite imbunatatiri masive. Cei de la Kaufland au diverse promotii oferite pentru clientii din toata tara, insa daca veti alege sa oferiti informatii despre experienta voastra in ceea ce priveste cumparaturile, s-ar putea sa aveti parte de reduceri mai bune, sau alte beneficii oferite.

Kaufland ofera voucherele cadou pentru clientii din Romania abia in urma unei trageri la sorti, astfel ca va trebui sa asteptati pana cand campania se va fi incheiat, pentru a beneficia de aceasta promotie.