Android: Decizia FARA PRECEDENT a Google pentru Telefoane

Android are o decizie fara precedent impusa de catre compania Google pentru telefoanele din intreaga lume, iata ce se intampla de acum incolo.

Android infrumusetare

Android este tinta unei decizii fara precedent luata de catre compania Google pentru telefoanele din intreaga lume, si vorbim despre una extrem de buna, care mai mult ca sigur va face mai mult bine decat rau pentru utilizatori. Cei de la Google au luat decizia ca incepand cu versiunea 11 a sistemului de operare Android sa interzica implementarea in aplicatiile pentru camera a sistemelor care modifica trasaturile fetei pentru a le elimina imperfectiunile.

Android are in anumite aplicatii Camera pentru telefoane inclus un asa-zis “beauty mode”, adica o functie care modifica pozele imediat dupa inregistrare, si elimina imperfectiuni ale fetei, cum ar fi pete, culoarea pielii, etc. Aceasta masura se aplica pentru toate telefoanele cu Android care sunt certificate de catre Google pentru a fi puse la vanzare, deci vorbim despre totul de la Samsung, Xiaomi, OPPO, Vivo, Nokia, Sony, LG, si multi alti producatori.

Android: Decizia FARA PRECEDENT a Google pentru Telefoane

Android nu este certificat pentru telefoanele Huawei, deci acolo inca mai pot fi facute modificari de acest gen, astfel ca pozele pot fi modificate chiar la inregistrare pentru a elimina imperfectiunile fetei. In restul telefoanelor, cei de la Google vor ca oamenii sa fie cat mai naturali in pozele originale facute folosindu-si telefoanele, insa dupa inregistrare ei pot folosi orice fel de aplicatii pentru Android in ideea de a retusa felul in care au fost surprinsi in acele imagini.

Android are, in mod paradoxal, impusa o regula carea generat probleme anul trecut pentru Apple, dupa ce seria iPhone 11 a inceput sa modifice in mod necerut pozele oamenilor care cumparasera telefoanele. Apple a fost in centrul unui scandal destul de serios anul trecut din cauza modificarilor automate facute pentru fetele oamenilor de catre telefoanele sale, iar acum vedem ca in Android lucrurile merge intr-o directie buna, Google dorind sa pastreze in poze naturaletea fetelor oamenilor.

Android va avea aceasta schimbare impusa incepand cu versiunea 11 pentru toti cei care folosesc telefoane cu acest sistem de operare, deci e improbabil sa nu fiti in vreun fel afectati de ea.