DACIA Duster: Noul Model SPECIAL care ar putea fi ANULAT

DACIA Duster are un nou model special care a fost in dezvoltare la producatorul roman, dar iata de ce ar putea fi anulat chiar inainte de lansare.

DACIA Duster anulat

DACIA Duster este unul dintre cele mai populare modele de SUV-uri care sunt vandute in Romania in momentul de fata, si totul intr-o foarte mare masura multumita pretului extrem de bun. Gama de modele DACIA Duster vanduta in Romania nu este decat similara cu cea pe care o vedem in alte tari vanduta sub brand-ul Renault, iar asta pentru ca ce se vinde in Romania, sau in alte tari europene, e gandit diferit fata de ceea ce se vinde in Orient, America de Sud, etc.

DACIA Duster va trece totusi printr-un upgrade masiv in urmatorii ani, unele zvonuri spunand ca in 2021 ar urma sa fie lansat un facelift, iar altele mai noi afirma ca in 2023, sau 2024, ar urma sa fie lansat un model complet nou. Desi se spunea ca modelul complet nou al DACIA Duster va fi lansat in 2025, sau 2026, in realitate se pare ca lucrurile au fost avansate cu 2 ani de zile, iar acum putem astepta lansarea sa ceva mai devreme, dar asta pune in discutie lansarea modelului facelift.

DACIA Duster: Noul Model SPECIAL care ar putea fi ANULAT

DACIA Duster in versiunea facelift ar putea fi dat uitarii de catre cei de la DACIA pentru a face loc unei versiuni complet modificate, care ar urma sa fie lansata peste aproape 3 ani de zile. Avand in vedere ca Renault vrea sa-si reduca si costurile de productie cu masinile pe care le lanseaza, nu este absolut deloc exclus faptul ca DACIA Duster va fi lansat doar in versiunea noua din 2023/2024, si versiunea facelift sa nu mai fie oferita pentru clienti.

DACIA Duster in versiunea facelift n-ar fi adus oricum schimbari foarte mari pentru clientii dornici sa cumpere acest model, iar ideea de a nu mai complica oferta cu el ar putea indrepta concentrarea spre versiunea a 3-a a seriei. Desigur ca DACIA Duster ar trebui sa ramana in continuare la vanzare intr-o versiune destul de veche, cu mult diferita fata de ceea ce se vinde sub brand Renault, dar totul depinde de ceea ce vrea compania sa genereze in materie de venituri.

DACIA Duster in versiunea facelift n-a mai prea fost mentionata in ultimele luni ca fiind pregatita pentru lansare in 2021, atentia fiind mai mult concentrata pe modelul al treilea din 2023/2024.