BANCA Transilvania: Anunt SURPRIZA, e GRATUIT pentru Romani

BANCA Transilvania are un anunt surpriza pentru toti romanii, iata ce ofera gratuit pentru ei, si cum poti profita de aceasta ocazie neasteptata.

BANCA Transilvania neo

BANCA Transilvania are un anunt surpriza astazi cu o gratuitate importanta de care ar trebui sa stie multi dintre romani in momentul de fata, iar asta pentru ca este vorba despre ceva care le poate fi util. Cei de la BANCA Transilvania au anuntat ca pun la bataie 50 de vouchere care permit testara gratuita a Neo Radar, un sistem de inteligenta artificiala care are menirea de a-i ajuta pe oameni sa fie mai cumpatati in ceea ce priveste finantele proprii.

BANCA Transilvania ofera cele 50 de vouchere pentru folosirea gratuita a Neo Radar pentru orice romani, astfel ca nu trebuie sa fii client pentru a avea sansa de a beneficia de aceasta gratuitate. Cel putin asta spune BANCA Transilvania intr-o postare in care vorbeste despre faptul ca a lansat Neo Radar pentru romani, si in care spune ca un simplu comentariu lasat la postarea sa ofera sansa de a participa la concursul pentru a castiga un voucher.

BANCA Transilvania: Anunt SURPRIZA, e GRATUIT pentru Romani

BANCA Transilvania ofera aceste vouchere pentru folosirea gratuita a Neo Radar pentru ca vrea sa vada, cel mai probabil, si ce parere au romanii dupa ce incep efectiv sa foloseasca noul sistem. Vorbim despre o idee foarte buna pe care o are BANCA Transilvania pentru a-i ajuta pe oameni sa isi monitorizeze mai atent cheltuielile, si pentru a vedea daca este cazul sa mai reduca unele din ele pentru a face economii, daca exista cheltuieli inutile.

Neo Radar e prietenul AI care învață cumințel, zi de zi, comportamentul tău financiar și îți poate da sfaturi pe baza…

Publicată de Banca Transilvania pe Vineri, 17 iulie 2020

BANCA Transilvania nu ofera foarte des gratuitati de acest gen pentru clientii sai din Romania astfel ca atunci cand o face, ar fi bine sa profitati de ocazie, si sa participati la concurs. Desigur ca vorbim despre un concurs care are o perioada limitata de desfasurare, deci nu veti putea sa participati chiar pentru orice fel de perioada doriti, ceea ce desigur ca este perfect normal, asa ca grabiti-va sa beneficiati de sansa de a castiga un voucher de la BANCA Transilvania.

BANCA Transilvania nu este singura banca la care exista sisteme de inteligenta artificiala menite sa simplifice vieta clientilor, asa ca ramane de vazut cat de bun va fi, in final, sistemul sau.