Samsung GALAXY Note 20: GRESEALA Repetata de catre Samsung

Samsung GALAXY Note 20 rapiditate

Samsung GALAXY Note 20 urmeaza sa aiba repetata o greseala mare pe care compania Samsung a facut-o cu modelele din seria anterioara, o greseala care a suparat foarte multa lume. Mai exact, mult asteptata integrare a unei optiuni de a folosi rata de refresh de 120 Hz cu rezolutia QHD+ a telefonului nu va veni prea curand, sau cel putin asta ne confirma iar firmware-ul telefonului care va fi lansat de catre cei de la Samsung in curand.

Samsung GALAXY Note 20 are implementata de catre cei de la Samsung o optiune de a folosi in mod adaptiv rata de refresh de 120 Hz de catre utilizatori in folosirea obisnuita a telefoanelor. Asta inseamna ca rata de refresh va fi crescuta in functie de ceea ce facem in telefoanele noastre, insa la rezolutia maxima a dispozitivelor ea nu va fi disponibila, ceea ce este greseala pe care foarte multa lume a blamat-o la seria S20 dupa lansare.

Samsung GALAXY Note 20: GRESEALA Repetata de catre Samsung

Samsung GALAXY Note 20 ar trebui sa aiba un ecran chiar mai bun decat cel implementat pentru telefoanele din seria S20, insa se pare ca el nu este chiar atat de bun incat sa permita folosirea celor 120Hz la rezolutie maxima. Cei de la Samsung ar putea oferi pentru Samsung GALAXY Note 20 o functionalitate de acest gen intr-o versiune viitoare a sistemului de operare pentru telefoanele sale, insa ramane de vazut daca va merge pe o asemenea decizie.

Samsung GALAXY Note 20 va veni totusi cu alte schimbari neasteptat de bune, unele pe care desigur ca foarte multa lume le asteapta de foarte multa vreme. Impreuna cu ele va veni si o alta greseala mare pe care coreenii o vor face, mai exact, ei intentioneaza sa nu integreze noul chip Qualcomm Snapdragon 865 Plus in toate modelele de telefoane, ci doar in unele, restul ramanand cu chip-ul Exynos, pe care nimeni nu si-l mai doreste.

Samsung GALAXY Note 20 va fi prezentat in mod oficial pe data de 5 august, insa lansarea in magazine va avea loc undeva prin a doua parte a lunii august a anului acesta.