GTA 5: SURPRIZELE URIASE Anuntate pentru TOTI Jucatorii Azi

gta 5 bonusurile

GTA 5 are parte de noi surprize foarte mari anuntate pentru jucatorii din toata lumea chiar de astazi, compania Rockstar Games publicand anuntul cu doar cateva ore in urma, si vorbim despre multe noutati extrem de interesante pentru toata lumea chiar acum.

GTA 5 are anuntate in sfarsit noutatile in materie de bonusuri, si nu numai, pentru urmatoarea saptamana in cadrul GTA Online, si vorbim despre foarte multe misiuni care aduc bani mai multi, noi masini pe care le putem cumpara la preturi foarte bune, si mai mult decat atat.

GTA 5 are incepand de astazi recompense duble pentru misiunile Special Cargo, astfel ca daca alegeti sa participati la ele, veti primi mai multi bani, la fel cum se intampla si in cazul RC Time Trials, deci aveti unde sa va petreceti timpul, si sa faceti multi bani.

GTA 5 are reduceri foart emari la unele dintre cele mai interesante masini pe care le puteati dori, ele ajungand pana la 50% in anumite cazuri, reduceri fiind deasemenea oferite pentru modificarile pe care le faceti pentru cladirile de birouri pe care le detineti.

GTA 5 are toate aceste surprize lansate in mod oficial incepand de astazi pentru utilizatorii din intreaga lume, prin intermediul GTA Online, astfel ca va puteti bucura de toate chiar incepand din acest moment, insa exclusiv online.