Guvernul Romaniei: sfatul primului-ministru pentru romani

Guvernul Romaniei sfatul primului-ministru romani

Guvernul Romaniei arata ca este implicat in batalia impotriva Coronavirus in momentul de fata, iar primul-ministru, Ludovic Orban, a facut astazi o declaratie de presa menita sa intareasca idea ca virusul inca reprezinta un pericol pentru toata lumea.

Guvernul Romaniei nu mai poate obliga romanii sa stea in spital, izolare, sau carantina, in momentul de fata, insa dupa ce noua lege va fi promulgata, romanii infectati cu noul Coronavirus vor trebui sa stea 48 de ore in spitale pentru a fi evaluati de medici.

Guvernul Romaniei a inclus in lege si posibilitatea ca aceasta masura sa fie atacata in instanta, insa primul-ministru spune ca e improbabil ca un termen pentru judecata plangerii sa fie dat, si ii sfatuieste pe romani sa stea macar 5 zile in spitale.

Guvernul Romaniei a tinut multi romani in izolare si carantina pentru binele tuturor, insa acum vine doar cu recomandari, si sfaturi, primul-ministru spunand ca in acele 5 zile cetatenii vor avea o analiza amanuntita facut apentru starea lor de sanatate.

Declaraţii de presă susţinute de premierul Ludovic Orban după participarea la videoconferința cu prefecții și șefii structurilor MAI

Declaraţii de presă susţinute de premierul Ludovic Orban după participarea la videoconferința cu prefecții, șefii structurilor MAI și ai celorlalte instituții și autorități cu atribuții în gestionarea situației generate de creșterea numărului de îmbolnăviri cu COVID-19#LudovicOrban #Covid19 #MAI

Publicată de Guvernul României pe Vineri, 17 iulie 2020