WhatsApp: Importanta AVERTIZARE pentru Oamenii cu Telefoane

WhatsApp este in centrul unei foarte importante avertizare pentru oamenii cu telefoane din intreaga lume, iata ce trebuie sa stii chiar acum.

WhatsApp terta

WhatsApp este cea mai populara aplicatie de mesagerie disponibila la nivel global in momentul de fata, insa asta inseamna ca exista si foarte multi oameni care vor sa le faca rau celor ce folosesc platforma. Unii dintre acesti oameni se folosesc de naivitatea celor ce utilizeaz aWhatsApp pentru a le accesa mesajele trimise in conversatiile avute cu prietenii, si din pacate exista foarte multe hack-uri care permit exploatarea aplicatiei de mesagerie in orice moment.

WhatsApp are o versiune oficiala distribuita prin Google Play Store pentru toti cei cu telefoane ce ruleaza sistem de operare Android, insa chiar si in acest magazin, sau in altele terte, exista diverse versiuni modificate ale aplicatiei. Ei bine, de aceste versiuni modificare ar trebui sa va feriti pentru ca de indata ce le instalati in telefoane, ele vor putea accesa intreaga baza de date pe care WhatsApp o creeaza in telefoanele voastre pentru comunicarile facute cu prietenii.

WhatsApp: Importanta AVERTIZARE pentru Oamenii cu Telefoane

WhatsApp poate avea accesata baza de date de catre aceste aplicatii dupa ce va logati in ele, iar ea este descarcata din serverele companiei americane, si asa hackerii pot obtine informatii pe care doar voi ar trebui sa le stiti. Nu puteti avea incredere in niciuna dintre aplicatiile terte pentru WhatsApp, iar asta pentru ca niciuna dintre ele nu este facuta de catre vreun dezvoltator care sa prezinte siguranta, deci va expuneti toate informatiile catre ei in orice moment.

WhatsApp nu recomanda folosirea aplicatiilor de acest cen in telefoanele cu sistem de operare Android, iar in unele situatii chiar blocheaza accesul la platforma al celor care au aplicatiile instalate in propriile telefoane. Avand in vedere ca in mod oficial aplicatiile de acest gen nu sunt recomandate de catre WhatsApp, sau oricine altceva de incredere, ar trebui sa va feriti de ele pentru ca va pot general batai foarte mari de cap in folosirea platformei.

WhatsApp nu are aplicatii de acest gen disponibile pentru telefoanele cu sistem de operare iPhone, astfel ca pericolul cel mai mare exista pentru telefoanele cu sistem de operare Android.