Netflix: Vestile GROZAVE ce-au UIMIT Abonati din TOATA Lumea

Netflix are parte de vesti grozave pentru abonatii din intreaga lume, iata ce a anuntat compania, si cat de important este pentru noi toti acum.

Netflix viitor

Netflix este cea mai mare platforma de streaming video la cerere in anul 2020, cu sanse foarte mici de a fi depasita prea curand de catre vreo alta companie competitoare, ceea ce e perfect normal. Pentru anul 2020 cei de la Netflix au inregistrat o crestere uimitoare a numarului de abonati, 28 de milioane in primele 6 luni, cu doar 1 milion mai putin decat au adus in platforma in tot anul 2019, ceea ce e o realizare incredibil de buna pentru ei.

Netflix genereaza mult mai multi bani decat inainte, iar asta in conditiile in care nu mai poate produce la fel de muilt continut, cel putin nu in 2020, insa pentru 2021 compania americana anunta vesti grozave. Cei de la Netflix se asteapta ca in 2021 sa lanseze mai multe filme si seriale originale decat in 2020, iar asta multumita investitiilor sustinute pe care le fac in continut original pentru a tine abonatii activi pentru cat mai muilt timp.

Netflix: Vestile GROZAVE ce-au UIMIT Abonati din TOATA Lumea

Netflix nu a dezvaluit cam cate filme, seriale, documentare, originale va lansa in 2021, sau cel putin cate are in lucru, dar e destul de clar ca exista intentia de a-si depasi realizarile de anul acesta, ceea ce vine ca o veste foarte buna pentru noi. E greu de spus cate sute de filme, seriale, documentare noi vom vedea de la Netflix in urmatoarele 12 luni, dar daca ar fi sa ne dam cu parerea, as spune ca am putea vedea peste 200/300, asta desigur pentru a tine ritmul cu 2020.

“Pentru anul 2021, pe baza planului nostru actual, ne așteptăm ca producțiile întrerupte să conducă la o listă de conținut ponderată cu o jumătate mai mare în ceea ce privește marile noastre titluri, deși anticipăm că numărul total de originale pentru tot anul va fi mai mare decât 2020.”

Netflix ar putea amana pentru 2021 unele dintre titlurile pe care nu le poate lansa in 2020, insa deocamdata acestea sunt doar speculatii, si nimic mai mult, astfel ca ramane sa vedem cum va decurge anul acesta. Netflix inca are pregatite lansari de filme, seriale, documentare, pentru anul 2020, astfel ca mai asteptam destul de mult continut grozav pentru vizualizare in cursul urmatoarelor luni, si nu putem decat sa speram ca el va fi pe masura asteptarilor.

Netflix a avut foarte multe de castigat de pe urma pandemiei de Coronavirus, iar anul 2021 ar putea fi cel putin la fel de bun, avand in vedere ca virusul inca ramane foarte puternic la nivel global, din pacate.