DIGI Romania: Decizia URIASA, Beneficiul UNIC pentru Romani

DIGI Romania este grupuil de telecomunicatii care are un benficiu unic in Romania pentru clientii sai, iata ce nu vei mai gasi la vreun alt operator.

digi romania unic

DIGI Romania este operatorul de telecomunicatii din Romania de la care a venit o surpriza uriasa pentru clientii din toata tara, iar asta pentru ca a decis sa faca ceva unic pentru Romania, mai exact, sa ofere abonament cu conectivitate 5G la 2 euro. Da, ati citit bine, cei de la DIGI Romania ofera posibilitatea de a le accesa reteaua 5G cu abonamentul Digi Mobil Optim 2 la pretul de doar 2 euro pe luna, si exista 80 GB de trafic de internet inclus.

DIGI Romania este singurul operator de telecomunicatii din Romania care are un asemenea tip de abonament ce faciliteaza inclusiv accesul la reteaua sa 5G, deci vorbim despre o adevarata premiera de care se bucura clientii. Digi Mobil Optim 2 ofera acces internet nelimitat in reteaua 4G a operatorului, insa in cazul celei 5G vorbim despre optiunea de a folosi internetul mobil in limita a 80 GB, iar DIGI Romania permite folosirea beneficiilor obisnuite si cu ea.

DIGI Romania: Decizia URIASA, Beneficiul UNIC pentru Romani

DIGI Romania a reusit sa faca cea mai extinsa retea de telecomunicatii 5G din Romania in ultimele luni, lasand cu mult in urma Orange si Vodafone, care s-au concentrat pe alte proiecte, asteptand licitatia pentru frecventele 5G din tara noastra. Avand in vedere ca aceasta inca se lasa asteptata, cei de la DIGI Romania au mers mai departe cu investitiile lor, iar acum ofera cel mai ieftin acces la tehnologia 5G, din tara noastra, si poate chiar din Europa.

DIGI Romania a surprins de la bun inceput cu decizia de a facilita accestul la abonamentul Digi Mobil Optim 2 chiar si pentru 5G, ceea ce ii ofera un foarte mare avantaj pentru cei dornici sa testeze tehnologia aceasta acum. Cu un cost de doar 24 de euro in 2 ani de contract, DIGI Romania le ofera clientilor romani costuri mai mici decat cele generate de 2 luni de abonament 5G la alti operatori de telecomunicatii din tara noastra, ceea ce nu e usor de trecut cu vederea.

DIGI Romania nu are cele mai bune viteze 5G din Romania, dar are cea mai buna acoperire, iar cineva care vrea doar sa testeze tehnologia in tara noastra, nu are o optiune mai ieftina in momentul de fata.a