iPhone SE atrage utilizatorii de Telefoane Android in numar mare

iPhone SE atrage utilizatorii Android numar mare

iPhone SE atrage un numar mare de utilizatori de telefoane Android in momentul de fata, succesul telefonului lansat de catre compania Apple fiind surprinzator pentru destul de multa lume, mai ales ca telefonul nu a venit chiar cu ceea ce asteptau oamenii.

26% dintre cei care au cumparat un iPhone SE in ultimele trei luni de zile au venit de la telefoane Android, procentul fiind mai mare decat cel inregistrat in mod normal pentru oamenii care trec de la acel sistem de operare la un telefon cu sistem de operare iOS.

iPhone SE este cel mai ieftin iPhone, si atrage clienti care cumpara telefoane ieftine in general, asa ca pe de o parte e normal sa vedem aceasta situatie, mai ales ca Apple a gandit acest telefon fix pentru asa ceva.

“Peste 30% dintre cumpărătorii iPhone SE proveneau de la utilizarea unui telefon iPhone 6S sau mai vechi – telefoane vechi de patru ani sau mai vechi. Peste 26% dintre utilizatorii iPhone SE au trecut de pe un dispozitiv Android, care este mai mare decât Android normal la trecerea la iOS.”