HBO Romania: Anunturi GROZAVE pentru TOTI Abonatii din Tara

HBO Romania are doua anunturi grozave pentru toti abonatii sai din toata tara, iata ce decizie a fost luata, si ceea ce ne aduce in aceasta vara.

HBO Romania godzilla

HBO Romania isi surprinde iar in mod pozitiv abonatii din toata tara cu doua anunturi care ne aduc si mai multe motive sa platim abonamentele lunare pe care platforma de streaming video la cerere le impune. Vorbim despre doua filme foarte interesante pe care HBO Romania le-a lansat in tandem cu seria Star Wars, disponibila deja de cateva saptamani, si daca inca n-ati luat decizia de a va face un abonament, poate va veti razgandi.

HBO Romania a anuntat in primul rand lansarea filmului Godzilla II: Regele Monstrilor, un film care nu e tocmai nou, dar care a fost foarte apreciat in lumea intreaga dupa ce a fost lansat pentru fanii care il asteptau cu nerabdare. Exact asa precum ii spune si numele, filmul ne prezinta povestea binecunoscutei creaturi Godzilla, si este doar unul dintre filmele francizei, insa cei de la HBO Romania nu au si celelalte pelicule, deci ramaneti doar cu el.

HBO Romania: Anunturi GROZAVE pentru TOTI Abonatii din Tara

HBO Romania a lansat deasemenea un alt film foarte interesant, Detectivul Pikachu, un film care il are pe Ryan Reynolds in rol principal, si care desigur ca nu este gandit chiar pentru toata lumea. Chiar si in aceste conditii, filmul a avut deasemenea parte de aprecieri la nivel international dupa ce a fost lansat, dar si de incasari mai mult decat bune, in special in Asia, iar cei de la HBO Romania il ofera pentru abonatii din toata tara in cursul acestei veri.

HBO Romania pare sa fi accelerat intr-o anumita masura lansarile de filme si seriale pentru clientii din toata tara, iar asta in conditiile in care Netflix are o oferta mult mai vasta pentru toata lumea in momentul de fata. HBO Romania are un catalog de filme si seriale care este cu mult inferior celui oferit de catre Netflix, insa in ultimele luni a ales sa adauge tot mai multe titluri noi, si interesante, ceea ce este o veste grozava pentru toata lumea acum.

HBO Romania permite vizualizarea filmelor si serialelor timp de cateva zile fara a plati vreun ban, insa abonamentul lunar costa 3.99 euro, astfel ca pentru a vedea ceea ce e oferit, va trebui sa platiti.