DACIA Logan: Decizia RADICALA, va fi SCOASA de la Vanzare

DACIA Logan are parte de o decizie radicala pe care urmeaza sa o anunte producatorul roman, iata de ce va fi scoasa de la vanzare de catre acesta.

DACIA Logan eliminata

DACIA Logan are parte de o decizie radicala impusa de catre producatorul roman, dar si de catre cei de la Renault, iar ea vine din multiple surse, si e ceva ce va lua prin surprindere destul de multe persoane. Mai exact, DACIA Logan urmeaza sa fie scoasa din vanzare din anumite piete in care producatorul roman isi vinde masinile, si atat presa din Franta, cat si cea din alte tari, a anuntat acest lucru, deci e destul de clar ca se va intampla, in final.

DACIA Logan urmeaza sa fie scoasa de la vanzare de pe piata din Franta, acolo unde nu prea are cerere de ceva vreme, francezii anuntand aceasta schimbare inca de acum cateva luni, insa ea va veni impreuna cu lansarea modelului al treilea. E posibil ca DACIA Logan sa dispara inclusiv de pe alte piete europene, poate Germania, sau Italia, unde deasemenea nu exista vanzari chiar atat de bune pentru acest model de masina fabricat in Romania.

DACIA Logan: Decizia RADICALA, va fi SCOASA de la Vanzare

DACIA Logan ar putea fi scoasa de pe piata inclusiv din Spania, sau Marea Britanie, conform unor informatii recente, insa pe aceste piete lucrurile nu sunt la fel de clare, cel putin in momentul de fata, deci ramane de vazut ce se va intampla. Clar este ca DACIA Logan nu va fi lansata in versiunea a treia pe chiar toate pietele europene in care masina este vanduta in momentul de fata, iar asta va surprinde cu siguranta foarte multa lume, desigur nu in mod pozitiv.

DACIA Logan va fi lansata in versiunea a treia in Romania, ceva ce este perfect normal, iar in restul tarilor se va pune accent pe modelul Duster, care are parte de vanzari mult mai bune in mai toata Europa, in acest moment. DACIA Logan e o masina mult mai ieftina, cu mult mai putine dotari, deci e de asteptat ca ea sa nu mai aiba un rol la fel de important in evolutia brand-ului romanesc in viitor, si asta pentru ca atentia va fi concentrata pe alte modele.

DACIA Logan va fi lansata in versiunea a treia de catre producatorul roman undeva in cursul toamnei acestui an, iar vanzarile vor incepe undeva prin prima parte a anului 2021, conform celor mai recente zvonuri.