Samsung GALAXY Note 20 ULTRA: VIDEO, Asa va Arata Telefonul

Samsung GALAXY Note 20 ULTRA are prezentat un nou clip vidoe in care ni se arata noul design al telefonului pregatit pentur lansare de catre coreeni.

Samsung GALAXY Note 20 ULTRA este prezentat astazi intr-un prim clip video care ne arata noul design la care a lucrat compania Samsung in ultimul an de zile, impreuna cu acea camera care are senzori de imagine imensi. Ceea ce vedem acum in materie de design pentru Samsung GALAXY Note 20 ULTRA nu este diferit de ceea ce am vazut si in alte randuri pentru telefon, astfel ca n-ar trebui sa fie prea multe surprize in ceea ce priveste aspectul.

Samsung GALAXY Note 20 ULTRA urmeaza sa aiba un aspect destul de similar cu cel al Note 10, desigur cu unele schimbari pentru panoul frontal, si nu neaparat bune, camera principala urmand a deveni mult mai urata. Foarte multa lume s-a plans din cauza modului in care este gandit design-ul camerei frontale a Samsung GALAXY Note 20 ULTRA, iar daca va uitati cu atentie veti observa ca design-ul nu e tocmai ceva ce e vazut in mod obisnuit la compania coreeana.

Samsung GALAXY Note 20 ULTRA: VIDEO, Asa va Arata Telefonul

Samsung GALAXY Note 20 ULTRA este prezentat aici intr-o culoare care are denumirea “bronz mistic”, si nu e tocmai ceva ce vedem foarte des la un telefon mobil, insa ideea in sine e una destul de interesanta. Revenind al camera, Samsung GALAXY Note 20 ULTRA ar trebui sa aiba integrat sistemul de camere pe care l-am vazut si in seria S20, deci de aici vin acei senzori de imagine de dimensiune mai mare, iar pozele si clipurile video ar trebui sa fie mult mai bune.

Samsung GALAXY Note 20 ULTRA urmeaza deasemenea sa vina cu un procesor nou, cel Qualcomm Snapdragon 865 Plus, insa din pacate nu se renunta la cele Exynos, ceea ce nu e tocmai o veste buna pentru utilizatorii din lumea intreaga. Pe de alta parte, Samsung GALAXY Note 20 ULTRA urmeaza sa aiba implementata o baterie de capacitate mai mare, RAM mai bun, un ecran deasemenea mai bun, dar si alte schimbari interesante.

Samsung GALAXY Note 20 ULTRA va fi lansat de catre compania Samsung in cadrul unui eveniment care va avea loc in data de 5 august, insa lansarea in magazine va avea loc abia undeva pe 21 august.