Huawei: Noua Schimbare MAJORA Pregatita pentru Telefoane

Huawei face o noua schimbare foarte importanta pentru telefoanele sale mobile, iata ce urmeaza sa fie oferit pentru utilizatorii din intreaga lume.

Huawei distributiva

Huawei pregateste o noua schimbare foarte importanta pentru telefoanele sale din intreaga lume, iar aceasta urmeaza sa fie disponibila impreuna cu versiunea 11 a EMUI, care va fi lansata in perioada urmatoare. Vorbim despre implementarea in telefoanele Huawei a unei tehnologii care poarta denumirea Distributed Technology, adica un sistem menit sa le ofere utilizatorilor mai multa versatilitate in ceea ce priveste interconectarea dispozitivelor.

Huawei vrea sa le ofere clientilor posibilitatea de a interactiona cu telefoanele lor cu mai multe dispozitive mobile, sau non-mobile, totul multumita acestei schimbari majore pe care o face impreuna cu lansarea EMUI 11. Aceasta tehnologie va facilita interconectarea dintre telefoane, televizoare, boxe inteligente, sau chiar masini, prin Wi-Fi, sau Bluetooth, iar unele dintre lucrurile care sunt facute pe telefoane, vor putea fi facute pe acele tipuri de dispozitive.

Huawei: Noua Schimbare MAJORA Pregatita pentru Telefoane

Huawei a gandit totul pentru versiunea sa de Android, cea care functioneaza in baza Huawei Mobile Services, astfel ca nu vom vedea acelasi lucru si pentru telefoanele care ruleaza Android cu Google Mobile Services, ceea ce e de asteptat, pana la urma. Huawei vrea sa atraga cat mai multi clienti pentru platformele sale proprii dedicate telefoanelor si gadget-urilor inteligente, astfel ca tot ceea ce este anuntat acum n-ar trebui sa mire pe cineva.

Huawei incearca sa se distanteze tot mai mult de Google, si incearca sa devina un producator care sa ofere solutii proprii chiar si separat de ceea ce exista de la marea companie americana, dar si de la multe altele. Huawei vrea sa prezinte EMUI 11 in cadrul Huawei Developer Conference, din octombrie, astfel ca atunci vom vedea mai clar ceea ce a gandit compania americana pentru a oferi o experienta complet noua de folosire a telefoanelor sale.

Huawei incearca sa se distaneze de Android, incetul cu incetul, iar schimbarile de acest gen vor facilitate oferirea unor functii pe care in mod obisnuit utilizatorii produselor sale nu le au disponibile in asemenea conditii.