LUNA: Anunt ULUITOR privind Evenimentul APOCALIPTIC Confirmat

LUNA are parte de un anunt uluitor cu privire la evenimentul apocaliptic confirmat de catre cercetatori, iata ce a fost anuntat de catre acestia.

luna apocaliptic

LUNA este satelitul natural al Pamantului, aparent ceva mai tanar decat credea foarte multa lume, dar acesta este un detaliu nu chiar atat de important, si asta pentru ca mai importanta este o alta descoperire recenta. Mai exact, cercetatorii au descoperit ca acum 800 de milioane de ani o “ploaie” de asteroizi a lovit LUNA, si o parte din Pamant, iar asa ar fi disparut si muilte dintre vietatile care traiau pe planeta noastra in respectivul moment.

LUNA a fost lovita impreuna cu Pamantul de acest grup de asteroizi, iar conform cercetatorilor, ei ar fi avut dimensiuni mai mari decat cel care a lovit Terra acum 66 de milioane de ani, si a dus la disparitia dinozaurilor. Nu se stie exact cati asteroizi au lovit Pamantul si LUNA atunci, insa numarul nu a fost chiar atat atat de mare incat sa distruga vreunul dintre corpurile cosmice, chiar daca pe satelitul natural au ramas multe urme de impact.

LUNA: Anunt ULUITOR despre Evenimentul APOCALIPTIC Confirmat

LUNA e singura care inca mai confirma faptul ca un impact serios a avut loc cu acest asteroizi, iar asta pentru ca, spre deosebire de Pamant, acolo nu au avut loc schimbari geologice care sa ascunda craterele uriase formate. Craterele de pe LUNA au fost analizate de catre cercetatori pentru a ajunge la concluzia ca un grup de asteroizi a lovit cu mare putere Pamantul cu atat de mult timp in urma, si ei ar fi dus la disparitia a 70% din viata de pe Terra.

“Un astfel de incident a fost un duș masiv de asteroizi care a bombardat atât Pământul cât și luna în urmă cu 800 de milioane de ani, potrivit unui nou studiu. În timpul acestui duș monstruos, asteroizii care s-au ciocnit cu Pământul au fost mult mai mari decât asteroizii responsabili de stingerea dinozaurilor în urmă cu 66 de milioane de ani, cred cercetătorii.”

LUNA a avut aproape 60 de cratere examinate de catre cercetatori pentru a se determina acest eveniment important, iar conform cercetatorilor, asteroizii au adus si cantitati mari de fosfor in atmosfera Pamantului. Fosforul a stat la baza inhibarii aparitiei de noi forme de viata pe Pamant, dar a dus deasemena si la disparitia multora, in timp ce pe LUNA impactul nu a fost la fel de dramatic pentru ca acolo nu existau oricum forme de viata, astfel ca nu a fost nimic serios.

LUNA este intens cercetata de catre astronomi pentru a se descoperi felul in care a fost afectata existenta si formarea sa, astfel ca ramane sa vedem ce anume va mai fi descoperit in viitor de catre acestia.