DACIA Duster: Decizia foarte IMPORTANTA pentru Noile Modele

DACIA Duster este in centrul unei decizii foarte importante luata pentru noile modele de masini, iata ce se intampla cu acestea, si cat de mult conteaza.

DACIA Duster gama

DACIA Duster este in centrul unei decizii foarte importante luate de catre cei de la DACIA, iar asta pentru ca vorbim despre o schimare foarte mare de strategie cu privire la ceea ce se va intampla cu masina in viitor. Mai exact, DACIA Duster urmeaza sa fie in centrul planurilor celor de la DACIA pentru anii urmatori, mai exact va fi principalul model de masina pe care se va baza producatorul de la Mioveni in cateva dintre pietele in care activeaza.

DACIA Duster urmeaza sa fie masina pe care cei de la DACIA se vor baza cand vine vorba despre Franta, Germania, Italia, Spania, sau Marea Britanie, in cel putin unele dintre ele urmand a fi scoase din vanzare modelele DACIA Logan. In lipsa acestora, DACIA Duster va ramane principala masina care genereaza vanzari pentru clientii din toata europa, iar este pana la urma destul de normal, avand in vedere ca aceasta masina este si atat de populara in acele tari.

DACIA Duster: Decizia foarte IMPORTANTA pentru Noile Modele

DACIA Duster a generat vanzari atat de bune in aceste tari in ultimii ani incat cei de la DACIA au decis ca Logan este irelevant acolo, astfel ca nu se vor mai concentra pe a mai vinde acest model de masina. Decizia este una foarte importanta, care totusi ne arata cat de mult se schimba strategia producatorului roman pe piete extrem de importante, iar DACIA Duster va fi in centrul planurilor lor in cursul urmatorilor ani, ceea ce e interesant.

DACIA Duster ar putea avea parte de un model facelift anul viitor special pentru aceste piete in care DACIA Logan nu va mai fi vanduta, asta daca nu cumva se va pune accent pe celelalte modele vandute de catre producator. Strategia celor de la DACIA cu privire la promovarea modelelor de masini in randul clientilor nu este clara deocamdata, insa DACIA Duster va ramane cea mai bine vanduta masina in aceste piete in care Logan va disparea de acum.

DACIA Duster este cel mai bine vandut SUV din Europa in categoria sa, si acesta este principalul motiv din cauza caruia cei de la DACIA au decis sa renunte cel putin partial la Logan pentru a tine in vanzare noul model de SUV.