Orange: Telefonul Oferit GRATUIT pentru TOTI Clientii Romani

Orange a anuntat ce telefon ofera gratuit pentru toti clientii sai din Romania chiar acum, iata ce poti castiga de la operator daca esti interesat.

Orange tv1000

Orange a anuntat pentru toti clientii din Romania faptul ca ofera in mod gratuit un telefon pentru cei interesati sa profite de o noua promotie care este disponibila pentru toata lumea. Vorbim despre o noua oferta de care poate profita oricine in momentul de fata, si care ne ofera posiblitatea de a castiga un telefon OPPO Reno 2 Pro fara a face prea multe, doar a viziona unul dintr canalele pe care Orange TV Go le are disponibile in acest moment.

Orange le ofera clientilor care se uita la TV 1000 posibilitatea de a castiga acest telefon, concursul fiind gandit pentru a se desfasura pana in data de 20 septembrie, deci aveti suficient timp sa participati. Cei de la Orange nu cer altceva de la clientii din Romania decat sa urmareasca acest post de televiziune direct din aplicatia Orange TV Go, si ei vor fi automat inscrisi in concurs, iar separat de telefon vor putea castiga inclusiv anumite accesori.

Orange: Telefonul Oferit GRATUIT pentru TOTI Clientii Romani

Orange a mai organizat concursuri care implica Orange TV Go, insa acesta este primul in cadrul caruia ofera un telefon drept premiu pentru cei care se uita la un post de televiziune. Vorbim despre un premiu care mai mult ca sigur poate fi interesant pentru foarte multa lume iar daca sunteti client al celor de la Orange, atnci ar trebui sa profitati de ocazie pentru a nu rata sansa de a castiga un OPPO Reno Pro 2 in momentul de fata de la operator.

Ai chef de un film bun? Urmărește canalul TV1000 prin aplicația #OrangeTVGo, până pe 20 septembrie, și poți câștiga prin…

Publicată de Orange pe Miercuri, 22 iulie 2020

Orange impune ca postul de televziune TV 1000 sa fie vizualizar prin intermediul aplicatiei pentru telefoane mobile, astfel ca in cazul in care va gandeati ca puteti urmari altfel, nu e bine sa o faceti. Urmarirea TV 1000 se poate face foarte simplu din aplicatia celor de la Orange, pe care o gasiti atat in App Store, cat si in Google Play Store, deci ar trebui sa aveti o munca foarte usoara pentru a urmari postul de televiziune chiar acum.

Orange mai are si alte concursuri pe care le desfasoara in momentul de fata, si daca sunteti interesati de ele, ar trebui sa participati cat inca mai sunt disponibile pentru vizualizare.