Telekom: IMPORTANTA Majora pe care o are acum in Romania

Telekom are o importanta majora in Romania in momentul de fata, si asta aduce beneficii pentru clienti, dar ii cam complica planurile aflate in derulare.

telekom importanta

Telekom a inceput anul 2020 foarte puternic, avand oferte neasteptat de bune pentru Romania, unele dintre ele extrem de apropiate de cele pe care le ofera cei de la RCS & RDS pentru clientii lor in momentul de fata. Toata aceasta munca nu a adus Telekom deasupra celor de la RCS & RDS, insa a reusit sa mentina compania in topul celor care inregistreaza cele mai mari portari din Romania in momentul de fata, iar asta este foarte important pentru ei in acest moment.

Telekom a reusit sa se mentina pe locul 2 in topul operatorilor de telecomunicatii cu cele mai mari portari in Romania, iar asta in toate cele 6 luni de la inceputul acestui an. Pandemia de Coronavirus nu a incetinit cresterea celor de la Telekom in materie de portari in Romania, ceea ce desigur ca ii mentine ca un competitor important pe piata noastra, dar asta ar putea fi si o problema pentru companie in contextul vanzarii diviziei de servicii fixe.

Telekom: IMPORTANTA Majora pe care o are acum in Romania

Telekom vrea sa vanda divizia de servicii fixe catre cei de la Orange de aproape un an de zile, dar presedintele Consiliului Concurentei spune ca e posibil ca operatorul sa fie prea bun pentru concurenta din Romania pentru a pleca. Este clar ca Telekom e extrem de important in contextul mentinerii unui echilibru pe piata de telecomunicatii din Romania, cel putin in ceea ce priveste portarile, iar asta n-ar trebui sa mire pe nimeni pentru ca preturile lor sunt foarte bune.

Telekom incearca sa isi creasca substantial numarul de abonati pe care-i are in Romania, pentru toate serviciile sale, si mai mult ca sigur va reusi sa isi recastige o buna parte dintre clientii pierduti. Nimeni nu stie cat va dura, dar cu sute de mii de clienti atrasi prin portare in fiecare an, e destul de clar ca Telekom continua sa fie un operator preferat de catre foarte multi romani in continuare, ceea ce e o veste buna pentru concurenta din tara noastra.

Telekom va continua sa aiba oferte foarte bune, va continua sa fie un ghimpe in coastele celor de la RCS & RDS cu ofertele pe care le are, si asta e cel mai bine pentru clientii din Romania.