Guvernul Romaniei: declaratii despre posibilele noi restrictii in Romania

Guvernul Romaniei declaratii restrictii Romania

Guvernul Romaniei se pregateste sa introduca noi restrictii in Romania daca situatia o va cere, iar asta pentru ca numarul de cazuri noi de infectare cu noul Coronavirus este in credere, insa Ludovic Orban spera sa nu se ajunga la o asemenea situatie.

Guvernul Romaniei vrea sa limiteze raspandirea noului Coronavirus prin orice mijloace posibile fara a impune noi restrictii in toata tara, dar daca lumea nu intelege ca trebuie sa se protejeze, atunci se poate ajunge la restrictii pentru unele zone din tara.

Guvernul Romaniei, prin primul-ministru, Ludovic Orban, le recomanda romanilor sa nu mai creada toate teoriile conspiratiei lansate de tot felul de ciudati, ceea ce e o recomandare de bun simt, pana la urma, deoarece stirile false au dus intr-o buna masura la atat de multe imbolnaviri.

“Deocamdata, ne gandim la toate mijloacele posibile ca sa limitam raspandirea virusului. Nu vrem sa ajungem la noi restrictii, nu vrem sa luam nicio masura care sa afecteze viata oamenilor si care sa aiba efecte negative asupra economiei. Asta depinde de cresterea numarului de romani care sa respecte regulile de protectie sanitara.

Am vazut ca a crescut procentul celor care nu cred in bazaconiile negationistilor, lansate de tot felul de ciudati. Daca tot mai multi romani respecta regulile, riscul de raspandire scade.”

Declarații susținute de premierul Ludovic Orban după vizita la Șantierul de Reabilitare a Cazinoului Constanța

Declarații susținute de premierul Ludovic Orban după vizita la Șantierul de Reabilitare a Cazinoului Constanța #LudovicOrban #CazinoulConstanta

Publicată de Guvernul României pe Joi, 23 iulie 2020