WhatsApp: FOTO cu Functia GROZAVA pentru MILIARDE de Oameni

WhatsApp are prezentata in imagini o noua functie grozava care urmeaza sa fie lansata pentru miliarde de utilizatori de telefoane din intreaga lume.

WhatsApp conectate

WhatsApp va avea o noua functie extrem de importanta pentru miliarde de oameni din intreaga lume, o functie pe care extrem de multa lume o asteapta de foarte multa vreme, si ea este incet pregatita de lansare. Mai jos puteti vedea doua imagini cu felul in care aceasta noua functionalitate va fi integrata in aplicatia WhatsApp pentru miliardele de utilizatori din itreaga lume, si vorbim despre un sistem care pare gandit asa cum trebuie pentru utilizatori.

WhatsApp urmeaza sa aiba lansata o noua si foarte importanta functie care ne va oferi posibilitatea de a interconecta mai multe dispozitive la acelasi cont, fie ca este vorba despre telefoane iPhone, Android, sa calculatoare. In prima imagine de mai jos puteti vedea ca va exista un buton special care ne va permite sa vedem rapid care dintre dispozitivele noastre sunt interconectate la acest cont, acolo urmand a fi listate toate cele 4 care preiau informatiile.

WhatsApp: FOTO cu Functia GROZAVA pentru MILIARDE de Oameni

WhatsApp conectate buton

WhatsApp are in  adoua imagine afisata sectiunea speciala cu dispozitivele interconectate la cont, si puteti vedea ca vorbim despre un calculator care poate accesa datele din aplicatie. Exista informatii inclusiv cu privire la ultima data cand s-a facut backup pentru arhiva conversatiilor, iar asta pentru ca WhatsApp va interconecta toate mesajele intre toate cele 4 dispozitive in care avem contul logat, astfel incat pe toate sa ajunga informatiile pe care le primim oricand.

WhatsApp conectate sectiune

WhatsApp are gandit totul destul de complex astfel incat utilizatorii sa poata vedea inclusiv informatii cu privire la ultima ora la care cineva a fost activ de pe unul dintre dispozitivele care este interconectat. Ideea din spatele acestui sistem este una care trebuia sa fie implementata de foarte multa vreme de cate cei de la WhatsApp pentru toata lumea, insa iata ca ea vine intr-un final destul de tarziu, dar e bine ca totusi este oferita pentru noi si acum.

WhatsApp va lansa aceasta functie abia in momentul in care ea va fi 100% pregatita pentru a fi lansata, deci va trebui sa mai asteptam pana cand totul va fi 100% finalizat, desi nu se stie cand va fi asta.