Vodafone: Mesaj URIAS ce ii Vizeaza pe TOTI Clientii Romani

Vodafone a publicat un mesa urias care ii vizeaza pe toti clientii din Romania, iata ce a transmis operatorul de telecomunicatii pentru toata lumea.

Vodafone mobila

Vodafone are in aceasta seara un mesaj care ii vizeaza pe toti clientii sai din Romania, si e vorba despre ceva care mai mult ca sigur va interesa destul de multa lume, mai ales ca e vorba despre gratuitati. Cei de la Vodafone au un concurs special pe care-l desfasoara in aceasta perioada, el numindu-se “intrebarile verii”, iar multumita lui romanii pot castiga o serie de premii extrem de interesante, de care n-ar trebui a va feriti pentru ca merita castigate.

Vodafone vorbeste in aceasta seara despre faptul ca romanii interesati sa participe la acest concurs pot castiga vouchere la Vivre care le permit sa isi mobileze casa cu orice vor. Cei de la Vodafone au nu mai putin de 300 de vouchere Vivre in valoare de cate 600 de LEI fiecare, astfel ca vorbim despre o baza foarte mare de premii pe care oricine le poate castiga in momentul de fata daca alege sa participe la concursul care inca este in desfasurare acum.

Vodafone: Mesaj URIAS ce ii Vizeaza pe TOTI Clientii Romani

Vodafone organizeaza totul sub forma de cartonase pe care clientii din Romania trebuie sa le adune pentru a putea avea sansa de a castiga premiile care sunt puse in joc la concurs. Vorbim despre sute peste sute de premii, de diverse tipuri, pe care cei de la Vodafone le ofera pentru clientii din Romania in acest moment, insa desigur ca trebuie sa raspundeti la intrebarile alese de catre operator pentru concurs, si sunt destul de usoare.

Completează colecția Vulpe și amenajează-ți casa cu obiecte de mobilier, decorațiuni și lifestyle de la Vivre. Răspunde…

Publicată de Vodafone Romania pe Joi, 23 iulie 2020

Vodafone nu ofera doar vouchere la Vivre pentru acest concurs, ci inclusiv doua masini Audi A1 Sportback, un apartament la Brasov, sau premii in valoare de 1000 de euro, in bani, fiecare. Vorbim despre foarte multe premii bune pe care Vodafone le ofera pentru clientii care participa la concurs, si cu atat de multe disponibile, exista sanse destul de mari sa aveti ce sa castigati daca alegeti sa participati cat inca mai puteti face acest lucru.

Vodafone va incheia la un moment dat acest concurs, si asta nu se va termina prea tarziu, asa ca e bine sa profitati de promotie cat inca mai aveti ocazia de a face acest lucru.