Raiffeisen Bank: PREMIERA Anuntata pentru Clientii Romani

Raiffeisen Bank a anuntat astazi o premiera importanta pentru clientii sai din Romania, iata ce a decis sa faca banca si ce schimbari mari aduce.

Raiffeisen Bank generatie

Raiffeisen Bank a anuntat o premiera importanta pentru clientii sai din Romania, si vorbim despre ceva ce vine ca o veste foarte buna pentru ca va aduce o schimbare in mai multe locuri din tara. Raiffeisen Bank a anuntat prima sa agentie amenajata in baza conceptului “Noua Generatie”, aceasta fiind amplasata pe Strada Cuza Voda 1 din Cluj-Napoca, si vorbim despre o locatie in care oamenii pot avea o experienta digitalizata intr-o mai mare masura.

Raiffeisen Bank spune ca aceasta agentie este amenajata in stil contemporan, dar ea contine cateva noutati care nu sunt disponibile in chiar toate agentiile din Romania. Mai exact, Raiffeisen Bank spune ca aceasta agentie are o zona generoasa de self-baking, aceasta fiind deschisa non stop si este pozitionata chiar la intrarea in agentie, ea avand deschidere cu restul agentiei pentru ca oamenii sa ceara ajutor daca au eventuale probleme.

Raiffeisen Bank: PREMIERA Anuntata pentru Clientii Romani

Raiffeisen Bank spune deasemenea ca are noi dispozitive digitale amplasate in aceasta agentie, aceste aafisand informatii utile pentru clienti, dar si campaniile aflate in derulare la banca. Mai mult decat atat, noua agentie a celor de la Raiffeisen Bank are spatii de interactiune care permit comunicarea cu clientii atat in zone private, cat si in zone deschise, deci oricine poate vorbi cu angajatii fara probleme, indiferent de ceea ce se intampla.

Dacă ești din Cluj, avem vești pentru tine! Am deschis prima agenție amenajată pe baza conceptului “Noua Generație”, cu…

Publicată de Raiffeisen Bank Romania pe Luni, 20 iulie 2020

Raiffeisen Bank spune ca are si o alta zona deschisa in care se pot organiza diverse seminarii, sau demonstratii, deci vorbim despre o locatie mare in care banca isi poate desfasura activitatea cum trebuie. Raiffeisen Bank a decis sa faca la Cluj-Napoca prima amenajare de acest gen pentru o agentie proprie, insa e usor de inteles de ce este foarte posibil ca in mai multe locatii din tara sa fie adoptat acelasi concept de catre banca pentru a imbunatati experienta clientilor.

Raiffeisen Bank nu a dezvaluit deocamdata cand ar intentiona sa extinda acest concept si la alte locatii din tara, dar e de asteptat sa vedem asta si in alte zone cat se poate de curand, ceea ce nu e o veste rea.