Fortnite: Marea DEZAMAGIRE pentru Jucatorii din TOATA Lumea

0

Fortnite automobile

Fortnite si-a cam dezamagit jucatorii din toata lumea atunci cand mai nimeni nu se astepta ca acest lucru sa se intample, si vorbim despre o situatie care mai mult ca sigur nu este de bun augur pentru compania americana Epic Games in momentul de fata.

Fortnite ar fi trebuit sa aiba lansate pe 21 iulie masinile pe care foarte multa lume le asteapta, iar asta era una dintre marile modificari asteptate de catre foarte multa lume, insa din pacate acest lucru nu s-a intamplat, ceea ce a dezamagit multa lume.

Fortnite a avut anuntat de catre Epic Games faptul ca masinile nu sunt chiar atat de aproape de lansare precum credea foarte multa lume, iar vestea aceasta este una pe care jucatorii n-au primit-o cu prea multa bucurie, ceea ce desigur ca a generat destul de multe discutii.

Fortnite nu are o explicatie foarte clara oferita de catre cei de la Epic Games in ceea ce priveste motivele din cauza carora lansarea nu a mai avut loc, asa ca nu ne ramane decat sa asteptam si sa vedem exact cand anume va fi totul pregatit pentru lansare.

Fortnite a avut in lansarea acestor masini una dintre cele mai asteptate modificari de pana in momentul de fata, asa ca va fi interesant de vazut ce anume a pregatit compania americana pentru a compensa aceasta veste foarte proasta.