Guvernul Romaniei: recomandarea pentru romanii din toata tara

Guvernul Romaniei romani protejare

Guvernul Romaniei, prin primul-ministru, Ludovic Orban, le recomanda romanilor din toata tara sa fie foarte atenti si sa se protejeze in acest weekend pentru a nu se imbolnavi, a duce boala acasa, si a ii imbolnavi pe cei dragi, ceea ce nimeni nu vrea.

Guvernul Romaniei a tot venit cu avertismente pentru romanii care in acesta perioada merg in numar foarte mare catre statiunile montane, incercand sa ii convinga sa nu mearga in aglomeratiile care se formeaza mai peste tot acum.

Guvernul Romaniei nu vrea sa mai reintroduca noi restrictii pentru tara noastra, iar asta pentru ca economia conteaza mai mult, asa ca intentia este de a continua sa se mearga in acest ritm, fara a se sti unde se va ajunge cu numarul de imbolnaviri, in final.

“Sa se protezeje, sa respecte normele de protectie sanitara – purtatul mastii, distanta fizica de protectie, igiena personala… Sunt lucruri simple.

Daca ne imbolnavim, ducem boala acasa si-i imbolnavim in primul rand pe cei dragi, dupa aia pe prieteni, pe colegi. Trebuie sa fim responsabili si sa ne ferim de acest virus pervers.”

Declarații susținute de premierul Ludovic Orban după întâlnirea cu Dumitru Leuștean, primarul orașului Novaci, județul Gorj

Declarații susținute de premierul Ludovic Orban, după întâlnirea cu Dumitru Leuștean, primarul orașului Novaci, județul Gorj #LudovicOrban #Gorj

Publicată de Guvernul României pe Vineri, 24 iulie 2020