Huawei MATE 40 Pro: SURPRIZA de care vor Avea Parte Clientii

Huawei MATE 40 Pro va veni cu o surpriza foarte mare pentru toti clientii care vor cumpara noile modele de telefoane, iata ce este pregatit acum.

Huawei MATE 40 Pro panourile

Huawei MATE 40 Pro are astazi parte de o noua dezvaluire cu destul timp inainte de lansarea pe care compania Huawei o pregateste pentru clientii din intreaga lume in cursul urmatoarelor luni. Ceea ce vedeti mai jos sunt doua imagini cu sticle pentru protectia ecranelor Huawei MATE 40 Pro si Huawei MATE 40, iar la o prima vedere se pare ca nu exista diferente prea mari intre cele doua ecrane, iar asta desigur ca e o veste foarte buna pentru toata lumea.

Huawei MATE 40 Pro ar urma sa aiba un ecran care este la fel de curbat precum cel pe care-l va avea Huawei MATE 40, iar asta ne spune ca pentru clienti ar putea fi vorba deste vesti foarte bune. Ar fi o surpriza foarte frumoasa ca Huawei MATE 40 Pro si Huawei MATE 40 sa aiba ecrane la fel de bune, desi acest lucru pare destul de improbabil daca ne gandim ca va exista o diferenta destul de mare intre calitatea ecranelor celor doua modele de telefoane.

Huawei MATE 40 Pro: SURPRIZA de care vor Avea Parte Clientii

Huawei MATE 40 Pro panourile ecanelor

Huawei MATE 40 Pro este unul dintre cele mai asteptate modele de telefoane pe care le vom vedea in toamna acestui an pe pietele din intreaga lume, si stim deja ca va avea unele imbunatatiri mari. Pentru ecran nu se stiu prea multe, insa stim sigur ca Huawei MATE 40 Pro va avea un chp cu un procesor foarte mult imbunatatit, iar va aduce inclusiv RAM mai rapid, plus un modem 5G care sa ofere deasemenea viteze mult mai bune pentru clienti.

Huawei MATE 40 Pro va avea deasemenea o baterie de capacitate mai mare, dar si un sistem de incarcare rapida care este mai rapid decat cel pe care-l vedem acum in telefoanele companiei chinezesti. Separat de toate acestea, Huawei MATE 40 Pro va avea si o camera mult mai buna decat in oricare dintre modelele anterioare, si probabil una mai buna decat in orice alt model de telefon existent pe piata, asa cum s-a intamplat si in anul 2019.

Huawei MATE 40 Pro va fi prezentat undeva prin octombrie, iar lansarea ar trebui sa aiba loc in aceeasi luna, insa abia undeva spre final, dar pandemia de Coronavirus va dicta destul de multe.