Kaufland: PREMIERA din Romania, Anunt IMPORTANT de Astazi

Kaufland a anuntat o premiera importanta pentru Romania, si toti romanii, iata ce a decis sa faca, si cat de mult conteaza pentru noi toti de acum.

Kaufland delfini

Kaufland a anuntat astazi o premiera importanta pentru Romania, celebrul lant de hypermarket-uri luad prin surprindere destul de multa lume cu decizia pe care a pus-o in aplicare. Mai exact, cei de la Kaufland au decis sa sustina colectarea responsabila a deseurilor in Romania, astfel ca la mare au facut primele puncte de colectare sub forma de animale marine, o premiera pentru tara noastra, totul in scopul de a convinge oamenii sa recicleze.

Kaufland stie foarte bine cat de mult conteaza reciclarea, iar in alte tari din Europa acest lucru este chiar obligatoriu pentru clienti, insa in Romania inca suntem departe de resposabilitatea din alte tari europene. Cei de la Kaufland vor sa aduca mai multa responsabilitate in randul romanilor din toata tara, iar aceste puncte de colectare sunt un pas in directia potrivita, si e bine ca se merge pe aceasta gandire, pentru ca asta ne ajuta pe toti acumpentru un viitor mai bun.

Kaufland: PREMIERA din Romania, Anunt IMPORTANT de Astazi

Kaufland a amplasat aceste puncte de colectare inedite in parteneriat cu cei de la Act for Tomorrow, un ONG care desfasoara un program numit “Actionam pentru Ape”. Multumita lui, turistii sunt indemnati sa nu mai arunce deseurile pe plajele din Romania, ci sa le colecteze in locatiile special amenajate, adica acelea in care exista delfini ai celor de la Kaufland, sau in care exista alt fel de puncte de colectare special facute pentru acest proces.

Suntem bucuroși să anunțăm prima infrastructură de colectare sub formă de animale marine gigant pe plajele de la Marea…

Publicată de Kaufland Romania pe Vineri, 24 iulie 2020

Kaufland a anuntat ca cele patru sisteme de colectare, sub forma de delfini si o broasca testoasa, au fost amplsate la plaja Reina din Constanța, plaja Nomad din Năvodari si plaja Eminescu din Mangalia. In toate aceste locatii romanii pot merge sa lase deseurile pentru a fi colectate si trimise la gropile de gunoi, Kaufland si ONG-ul cu care colaboreaza avand grija ca toate acele deseuri sa fie duse acolo unde trebuie pentru a fi depozitate in siguranta.

Kaufland a incercat intotdeauna sa ajute Romania si romanii cu initiative de acest gen, si e foarte bune ca acest proces inca nu s-a terminat, si marele lant de hypermarket-uri inca incearca sa ne ajute.