Orange: SURPRIZA MARE pentru Clientii Romani, ce a Anuntat

Orange a anuntat astazi o alta surpriza mare pentru clientii sai din Romania, iata ce a decis operatorul ca ne ofera, si cum putem beneficia de tot.

Orange redmi

Orange vine astazi cu o noua surpriza mare pentru clientii sai din Romania, iar asta la doar cateva zile dupa ce a surprins cu o alta veste foarte buna pentru toata lumea. Mai exact, acum cateva zile cei de la Orange si-au anuntat clientii ca pot castiga un telefon de la OPPO doar daca se uita la un film pe TV1000 prin Orange TV Go, iar acum ii anunta ca pot castiga un telefon de la Xiaomi daca publica un simplu comentariu, video, sau o poza pe Facebook.

Orange explica mai jos conditiile in care le ofera clientilor posibilitatea de a castiga un telefon mobil Xaomi Redmi 7A, castigatorul urmand a fi ales de catre binecunoscuta Dana Rogoz dupa finalizarea concursului. Cei de la Orange le ofera clientilor posibilitatea de a se inscrie in concurs pana la data de 26 iulie, deci mai aveti doar doua zile in care puteti profita de aceasta gratuitate inainte ca acest concurs sa expire, si sa pierdeti sansa de a castiga telefonul.

Orange: SURPRIZA MARE pentru Clientii Romani, ce a Anuntat

Orange le cere clientilor sa ii spuna cum s-au distrat in perioada in care au fost nevoiti sa stea in casa in perioada starii de urgenta, sau a starii de alerta, si asta prin poze, sau clipuri video. Ele trebuie publicate in cadrul postarii de pe Facebook, ope care o aveti listata mai jos, iar dupa terminarea concursului va fi ales castigatorul care va beneficia de acel telefon de la Xiaomi pe care operatorul de telecomunicatii il ofera acum.

Cum te-ai distrat și ce jocuri noi ai inventat cât ai stat acasă? Arată-ne cum te-ai amuzat și ai făcut timpul liber mai…

Publicată de Orange pe Vineri, 24 iulie 2020

Orange a inceput in ultima perioada sa desfasoare destul de multe concursuri interesante pentru clientii sai din Romania, iar asta e o veste foarte buna. Aceste concursuri se alatura celorlalte beneficii mari pe care operatorul le-a oferit pentru clientii sai din toata tara in perioada starii de urgenta, sau a starii de alerta, astfel ca toata lumea a primit cate ceva pentru a-si face viata mai buna in aceasta perioada dificila prin care trecem.

Orange va mai organiza cu siguranta si alte concursuri in urmatoarea perioada, si ramane doar sa vedem ce surprize bune a mai pregatit operatorul de telecomunicatii pentru noi.