WhatsApp: OFICIAL, Noua Functie GROZAVA Lansata in Telefoane

WhatsApp are in mod oficial lansata o noua functie grozava pentru telefoanele utilizatorilor, sute de milioane de oameni putandu-se bucura de ea.

WhatsApp sheets

WhatsApp are lansata in mod oficial o noua functie pentru telefoanele din intreaga lume, si vorbim despre ceva ce multa lume astepta si avea nevoie pentru folosire in fiecare zi in dispozitivele lor. WhatsApp a testat aceasta noua functionalitate pentru telefoanele utilizatorilor din intreaga, iar acum a decis ca ea este pregatita pentr lansare, si a inclus-o in cea mai recenta actualizare oferita pentru aplicatia de mesagerie de pe telefoanele iPhone.

WhatsApp a inclus in cea mai recenta actualizare pentru iPhone o noua functie care le permite utilizatorilor sa trimita rapid orice vor catre oricare dintre contactele, grupurile, recente folosind sistemul share sheets din iOS 13. Aceasta functie este oferita exclusiv pentru iOS 13, iar asta pentru ca Apple ofera acest sistem doar pentru aceasta versiune a sistemului de operare, deci in versiunile anterioare nu veti beneficia de ea, si e bine sa stiti acest lucru de pe acum.

WhatsApp: OFICIAL, Noua Functie GROZAVA Lansata in Telefoane

WhatsApp sheets share

WhatsApp a implementat acest sistem pentru ca oamenii aveau nevoie de ceva care sa le permita sa trimita rapid mesajele catre oamenii, sau grupurile, cu care vorbesc cel mai des, si o alta solutie mai buna nu exista. Ideea de a oferia cest sistem in baza integrarii facute de catre compania Apple era si singura solutie care putea fi folosita fara probleme de catre cei de la WhatsApp pentru telefoanele iPhone din toata lumea in momentul de fata.

WhatsApp lucreaza in mod constant la diverse functii noi pentru telefoanele din toata lumea, iar unele dintre ele ajung sa fie oferite in mod exclusiv pentru anumite platforme din cauza sistemelor de operare. In cazul Android nu exista ceva similar din cauza sistemului de operare care este integrat de catre cei de la Apple in iPhone, WhatsApp avand oferit ceva de care toata lumea are nevoie pentru a comunica mult mai usor decat in mod obisnuit.

WhatsApp are disponibila aceasta noutate pentru toata lumea incepand de astazi, astfel ca va trebui doar sa actualizati aplicatia prin intermediul App Store pentru a beneficia de schimbare.