DACIA Duster 2021: PROBLEMA URIASA care a Aparut in Romania

DACIA Duster 2021 are o problema uriasa in fata in Romania, iata ce situatie ingrijoratoare, confirmata oficial, afecteaza si fabrica de productie.

DACIA Duster 2021 carantina

DACIA Duster 2021 este modelul care ar urma sa fie lansat anul acesta de catre producatorul roman pentru a acoperi cativa ani de pauza in ceea ce priveste imbunatatirile pe parta tehnica, si nu numai. DACIA Duster 2021 ar trebui sa fie un model facelift care sa aduca o serie de imbunatatiri destul de mari pentru seria de masini, insa din pacate e greu de spus in momentul de fata daca tot ceea ce asteapta romanii va mai fi dus la bun sfarsit rapid.

DACIA Duster 2021 ar putea fi in pericol de a fi amanat deoarece la fabrica din Mioveni s-au inregistrat deja primele cazuri de Coronavirus in randul angajatilor, iar orasul este monitorizat pentru a intra in carantina. Vorbim despre masuri foarte dure pe care producatorul din Romania ar trebui sa le suporte, o intrare a orasului Mioveni in carantina putand afecta substantial productia DACIA Duster 2021, iar lansarea de anul viitor ar putea fi in discutie.

DACIA Duster 2021: PROBLEMA URIASA care a Aparut in Romania

DACIA Duster 2021 amanata anul viitor ar putea fi anulata total daca modelul al treilea va fi intr-adevar lansat in 2023, sau 2024, in loc de 2025/2026, ceea ce ar fi o problema foarte serioasa. Desi cei de la DACIA au prezentat masurile pe care le-au implementat in fabrici pentru a impiedica raspandirea Coronavirus, nu-i pot pazi pe angajati si cand pleaca din fabrica, iar asa DACIA Duster 2021, sau alte masini, au lansarea in pericol.

DACIA Duster 2021 ar trebui sa fie una dintre masinile de care DACIA s-ar folosi pentru a-si relansa vanzarile, ceea ce ar ajuta extrem de mult compania, insa de succesul sau depind foarte multe. Daca Miovenu nu va intra in carantina, iar numarul de cazuri de Coronavirus din fabrica nu va creste, atunci e posibil ca DACIA Duster 2021 sa aiba parte de lansarea asteptata, insa in caz contrar ar putea exista probleme destul de mari.

DACIA Duster 2021 nu va veni cu schimbari uriase in raport cu modelul actual, insa va avea destule noutati pentru a trezi iar interesul pentru aceasta serie de masini.