LIDL Romania: Anunt URIAS, Este GRATUIT pentru TOTI Romanii

LIDL Romania a publicat un anunt urias pentru toti romanii, iata ce ofera gratuit chiar in acest moment, si cum putem profita de ceea ce ofera.

LIDL Romania animale

LIDL Romania vrea in mod constant sa-si surprinda fanii cu cele mai bune lucruri posibile, iar acum a decis sa le ofere din nou ceva gratuit de care ei se pot bucura foarte usor. Mai exact, cei de la LIDL Romania au pornit un nou concurs care nu ii vizeaza doar pe clientii sai din Romania, ci pe toti romanii, lantul de hypermarket-uri oferind saptamanal 10 vouchere de cumparaturi pentru romanii care aleg sa participe la promotia pe care o organizeaza.

LIDL Romania a decis sa faca un serial, cu episoade saptamanale, prin care incearca sa ii reconectez pe oameni cu animalele de companie, iar in aceasta idee ofera si vouchere de cumparaturi acum. Vorbim despre 10 vouchere oferite saptamanal pentru romanii care aleg sa se inscrie in concurs, ele avand o valoare de cate 50 de LEi fiecare, si oricine le poate castiga in momentul de fata daca decid sa participe la promotia existenta.

LIDL Romania: Anunt URIAS, Este GRATUIT pentru TOTI Romanii

LIDL Romania are o pagina speciala in website-ul sau prin care le permite clientilor sa se inscrie in acest concurs, insa pentru a putea face asta va trebui sa raspundeti la o intrebare pusa de companie. Pentru a raspunde in mod corect la acea intrebare va trebui sa va uitati la episoadele pe care compania ni le pune la dispozitie, deci nu vorbim despre un proces 100% usor, dar chiar si asa, oricine poate castiga vouchere de cumparaturi in mod gratuit.

Te-ai intrebat vreodată cum te vede animalul tău de companie? Noi am zice: perfect! ✨ Am lansat un nou serial, prin…

Publicată de Lidl Romania pe Joi, 23 iulie 2020

LIDL Romania are deocamdata publicat doar un singur episod din serialul, deci nu va trebui sa petreceti prea mult timp urmarind ceea ce a fost creat, si va veti putea inscrie foarte usor la concurs. Dupa inscriere va trebui sa asteptati ca saptamana sa treaca, si sa fie alesi castigatorii, iar daca aveti noroc, ati putea primi un voucher de cumparaturi in valoare de 50 de LEI, iar LIDL Romania probabil ca va va oferi un cod pe care-l veti putea folosi in magazine.

LIDL Romania desfasoara aceasta promotie pentru o perioada, aparent, destul de lunga de timp, deci in mod teoretic ar trebui sa aveti destul timp la dispozitie pentru a va inscrie.