GTA 6: Anuntul OFICIAL ce Confirma o MARE SCHIMBARE in Joc

GTA 6 zonele

GTA 6 va avea parte de o foarte mare schimbare cand va fi lansat, iar acest lucru este confirmat in mod oficial de o noutate majora anuntata chiar in cursul zilelor trecute de catre cei de la Rockstar Games pentru jucatorii din intreaga lume.

GTA 6 urmeaza sa aiba cel putin o locatie noua inclusa de catre cei de la Rockstar Games, iar asta pentru ca inclusiv in GTA 5 are deja anuntata in mod oficial includerea unei locatii complet noi intr-o actualizare care este in momentul de fata in plin proces de dezvoltare la compania americana.

GTA 6 a avut in diverse zvonuri anuntate includerea unor locatii noi pentru jucatorii din toata lumea, si in urma acestui anunt oficial privind GTA 5, e destul de clar faptul ca informatiile sunt 100% adevarate, ceea ce vine ca o veste foarte buna.

GTA 6 ar putea avea niste locatii “exotice” incluse de catre cei de la Rockstar Games, iar aici vorbim despre unele din America Latina, si asta pentru ca traficul de droguri urmeaza sa joace un rol centra in toata povestea, si vom avea multe misiuni interesante in baza sa.

GTA 6 ar trebui sa fie lansat undeva pe la finalul anului 2021, sau poate chiar abia prin 2022, data la care jocul va fi pus in vanzare fiind in momentul de fata destul de neclara.