Google: Decizia Importanta de ultima ora luata de companie

Google Decizia Importanta ultima ora companie

Google a anuntat o decizie importanta de ultima ora care vizeaza foarte multa lume, si vorbim despre ceva care va avea cu siguranta un impacta asupra modului in care functioneaza compania, si serviciile pe care le ofer apentru clientii sai.

Google a luat deciia ca angajatii sai sa lucreze de la distanta pana la sfarsitul anului 2020, dar si inceputul anului 2021, cel mai probabil pana in vara anului viitor, si totul din cauza pandemiei de Coronavirus, care inca afecteaza lumea.

Google luase in martie decizia de a ii lasa pe unii dintre angajati sa lucreze de acasa pentru a nu-i expune riscurilor unei infectari, iar aceasta decizie este perpetuata acum, astfel incat compania le permite angajatilor sa lucreze de la distanta in tot anul 2020.

“Google își va menține angajații acasă până cel puțin în iulie viitor, au spus oamenii familiarizați cu problema, făcând gigantul motorului de căutare să fie prima corporație majoră din SUA care să oficializeze un astfel de program extins în fața pandemiei coronavirusului.

Șeful executivului alfabetului, Sundar Pichai, a luat decizia el însuși săptămâna trecută, după dezbaterea dintre Google Leads, un grup intern de membri de conducere pe care îi prezidează, potrivit unei persoane familiare cu problema. Un număr mic de angajați Google au fost anunțați mai târziu în săptămână, au spus oamenii cunoscuți. Domnul Pichai a fost influențat în parte de simpatia pentru angajații cu familiile de a-și planifica anii școlari incerti care pot implica instruire la domiciliu, în funcție de geografie.”