Telefoanele Huawei: SURPRIZA Mare cu un Nou Anunt UIMITOR

Telefoanele Huawei produc o noua surpriza uriasa cu un anunt impresionant care vine ca o veste neasteptat de buna pentru companie, si nu doar atat.

Telefoanele Huawei cresteri

Telefoanele Huawei produc o noua surpriza uriasa pentru clientii din intreaga lume, iar asta in conditiile in care vorbim despre o veste pe care o primim acum de la analistii Counterpoint care supravegheaza piata smartphone. Mai exact, se pare ca telefoanele Huawei au inregistrat in China o crestere a vanzarilor in ciuda pandemiei de Coronavirus, ceva ce unii se asteptau, insa foart emulti altii nu, si asta pentru ca inclusiv aceasta companie a fost serios afectata de situatia globala.

Telefoanele Huawei au inregistrat o crestere de 14% a vazarilor in China in raport cu aceeasi perioada a anului trecut, o evolutie uimitoare daca ne uitam la faptul ca vanzarile pe piata au scazut cu 17% fata de 2019. Telefoanele Huawei au inregistrat o cota de piata de 46% in China in T2 2020, iar asta inseamna ca aproape jumatate dintre telefoanele vandute acolo intre 1 aprilie si 30 iunie au fost produse de catre aceasta companie, ceea ce este remarcabil.

Telefoanele Huawei: SURPRIZA Mare cu un Nou Anunt UIMITOR

Telefoanele Huawei au avut un succes neasteptat de mare in randul clientilor care au cautat cu interes chiar si telefoanele celor de la Apple, care au avut parte de o evolutie buna in China. Toate acestea se intampla, va reamintesc, in contextul in care piata din China este in declin, iar ceilalti producatori au cam fost depasiti de telefoanele Huawei in ceea ce priveste vanzarile, chiar daca vorbim totusi tot despre companii chienzesti in aceasta situatie.

“Huawei continuă să fie cel mai performant pe piața din China, încasând cota de piață de 46% în trimestru. Huawei a înregistrat o creștere de 14% în anul AA, în ciuda încetinirii generale a pieței. China a devenit cea mai importantă piață pentru Huawei, deoarece livrările sale de peste mări au înregistrat o scădere puternică după ce a pierdut capacitatea de a utiliza GMS în ultimele sale smartphone-uri.”

Telefoanele Huawei au fost vandute in China fara aplicatiile si serviciile celor de la Google, ceva ce se intampla oricum, iar cum clientilor de acolo nu le pasa de asta, vanzarile au fost bune. Telefoanele Huawei au avut succes inclusiv multumita faptului ca ofera conectivitate 5G, iar asta pentru ca in China o treime dintre toate telefoanele vandute de catre producatori au avut la baza aceasta tehnologie importanta, ceea ce vine, din nou, ca o surpriza foarte buna.

Telefoanele Huawei se vand surprinzator de bune in contextul in care sanctiunile din SUA au afectat intr-o foarte mare masura capacitatea companiei de a fi un concurent real pe piata smartphone.