BCR Romania: Foarte IMPORTANT Mesaj pentru Clientii din Tara

BCR Romania are un foarte important mesaj pentru toti clientii sai din toata tara, iata ce transmite banca pentru toata lumea in acest moment.

BCR Romania securizare

BCR Romania are un foarte important anunt pentru toti clientii sai din tara, si vorbim despre ceva care vizeaza foarte multa lume deoarece are in centru serviciile de care beneficiaza oamenii. Mai exact, cei de la BCR Romania explica metodele prin care incearca sa tina in siguranta clientii in momentul in care fac tranzactii online, sau isi acceseaza conturile, si exista multiple masuri care sunt aplicate de catre institutia financiara pentru asta.

BCR Romania spune ca toti ce care folosesc token-uri beneficiaza de un cod unic pentru logarea in cont, acesta fiind valabil pentru o perioada scurta de timp de la emitere. Inclusiv dispozitivul, sau aplicatia, care emit aceste token-uri sunt protejate cu PIN, astfel ca orice client al BCR Romania beneficiaza de dubla protectie pentru logarea in cont, daca a activat aceste masuri de securitate, si e bine ca toata lumea sa aiba asta activ pentru cont.

BCR Romania: Foarte IMPORTANT Mesaj pentru Clientii din Tara

BCR Romania securizare internet banking

BCR Romania cripteaza deasemenea toate datele transmise catre clientii care-i acceseaza platformele de internet banking, criptarea fiind facuta prin SSL la 128 biti, deci nu e usor de spart. Mai mult decat atat, cei de la BCR Romania deconecteaza automat orice client din cont la 15 minute de inactivitate, ceea ce se intampla la mai toate bancile care au platforme de internet banking active pentru clientii lor in acest moment in Romania.

BCR Romania spune deasemenea ca dupa 3 incercari nereusite de logare in cont, acesta este dezactivat automat pentru o anumita perioada de timp, astel ca nimeni nu poate folosi un atac de tip brute force pentru a accesa contul. In final, in cazul aplicatiilor de internet banking ale celor de la BCR Romania, banca le cere clientilor sa foloseasca nume de utilizator si parola, sau token, pentru logare, astfel incat clientii sa se bucure de o experienta cat mai buna.

BCR Romania incearca sa le ofere tuturor clientilor o experienta cat mai buna de internet banking, ceva perfect normal, iar securitatea este pe primul loc pentru toata lumea.