DIGI Mobil: Vestea UIMITOARE pentru Romanii din TOATA Tara

DIGI Mobil are o veste uimitoare pentru romanii din toata tara, iata ce surpriza a fost anuntata de catre operator, si cum putem profita de ea.

DIGI Mobil nelimitare

DIGI Mobil este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din tara noastra, cu milioane de clienti care-i folosesc zilnic serviciile, si cu dorinta de a atrage si mai multi prin portare. Ei bine, tocmai aceasta dorinta ne aduce de la DIGI Mobil o noua oferta de portare care vine cu abonamente ce ofera inclusiv internet mobil nelimitat 5G pentru cei care aleg sa profite de promotie, sau cel putin asta ne dezvaluie operatorul de telecomunicatii acum.

DIGI Mobil promoveaza, dupa cum puteti vedea mai jos, o oferta speciala pe care o are pentru abonamentele disponibile la portare, iar in cadrul acesteia ofera internet mobil nelimitat 5G pentru cei care aleg sa se porteze. Pana acum cei de la DIGI Mobil au oferit internet mobil 5G cu doar 80 GB de trafic, in timp ce internetul 4G este nelimitat de foarte multa vreme, dar se pare ca lucrurile se schimba si pentru ca de la concurenta vin oferte mult mai bune.

DIGI Mobil: Vestea UIMITOARE pentru Romanii din TOATA Tara

DIGI Mobil nelimitare 5g

DIGI Mobil surprinde cu decizia sa de a oferi internet nelimitat 5G la portare la abonamentele care incep de la 3 euro, insa probabil ca nu e vorba despre o oferta care se aplica chiar pentru fiecare dintre ele. Cei de la DIGI Mobil mentioneaza aceasta oferta speciala doar in pagina de promovare a promotiei, nu si in cea in care ofera detalii cu privire la oferta in sine, astfel ca probabil va trebui sa cereti mai multe detalii de la reprezentantii sai la semnarea contractului.

DIGI Mobil nu este primul operator de telecomunicatii care ar oferi internet mobil 5G gratuit pentru clienti, ci ar fi al treilea, iar asta pentru ca Vodafone si Orange ofera deja acest lucru de ceva vreme. Telekom nu are vreo retea 5G in Romania in momentul de fata, deci nu are ce sa ofere, insa DIGI Mobil a cam ramas in urma in fata concurentei, cel putin din acest punct de vedere, asa ca acum pare sa incerce sa cam recupereze din diferente.

DIGI Mobil are cea mai extinsa retea de telefonie mobila 5G din Romania, nu si cea mai rapida, insa macar o puteti folosi in mult mai multe locatii decat pana in momentul de fata.