WhatsApp: OFICIAL, TRUCUL GROZAV pentru Telefoanele Noastre

WhatsApp are in mod oficial prezentat un truc grozav pentru telefoanele a sute de milioane de oameni, iata ce ne spune compania americana acum.

WhatsApp are foarte multe trucuri disponibile pentru utilizatorii din intreaga lume, insa unul dintre ele este in mod oficial prezentat de catre compania din spatele aplicatiei de mesagerie, si vorbim despre ceva foarte important. Cei de la WhatsApp prezinta modul in care pot fi recuperate mesajele pe telefoanele noastre, iar asta in situatia in care schimbam telefonul, sau chiar si in situatia in care unele au fost sterse din greseala de catre noi, oricand.

WhatsApp salveaza toate mesajele noastre in baze de date care sunt disponibile in telefoane, iar multumita acestora putem recupera unele mesaje care au fost sterse din greseala la un moment dat. Procedura este una relativ simpla, insa ea implica restaurarea tuturor mesajelor dintr-un backup, fara a putea restaura doar mesaje specifice in WhatsApp, iar asta din cauza modului in care a fost gandita aplicatia de mesagerie pentru a proteja datele.

WhatsApp face pe telefoanele Android backup-uri locale cu toate conversatiile noastre, iar aceste apot fi accesate direct de pe calculatoare, sau aplicatii care permit vizualizarea fisierelor de sistem. Simpla modificare a acelui fisier de backup in cel folosit in mod obisnuit de aplicatie, si reinstalarea ei, va restaura mesajele sterse de catre noi din greseala, totul fiind facut folosind pasii de mai jos, dar si cum puteti vedea in clipul de mai sus.

WhatsApp: OFICIAL, TRUCUL GROZAV pentru Telefoanele Noastre

WhatsApp poate avea mesajele restaurate folosind acesti pasi :

  1. Descărcați o aplicație de tip file manager.
  2. În aplicația file manager, accesați sdcard/WhatsApp/Databases. Dacă datele dumneavoastră nu sunt stocate pe cardul SD, în loc de „sdcard” puteți vedea „stocare internă” sau „stocare principală”.
  3. Schimbați numele fișierului de backup pe care doriți să-l restaurați din „msgstore-AAAA-LL-ZZ.1.db.crypt12” în „msgstore.db.crypt12”. Este posibil ca backupul dumneavoastră anterior să folosească un protocol mai vechi, cum ar fi crypt9 sau crypt10. Oricare ar fi situația, nu schimbați numărul din extensia „crypt”.
  4. Dezinstalați și reinstalați WhatsApp.
  5. Atingeți RESTAURAȚI atunci când vi se cere.

WhatsApp permite efectuarea acestei proceduri doar pe telefoanele care au sistem de operare Android, iar asta pentru ca doar pe acestea pot fi accesate fisierele de sistem de catre utilizatori. In cazul iPhone nu puteti face ceva similar cu WhatsApp, iar asta pentru ca fisierele de sistem nu pot fi accesate folosind aplicatii terte, sau un calculator, decat daca aveti jailbreak, deci procedura este disponibila doar pentru acest sistem de operare.

WhatsApp prezinta aceasta metoda chiar pe website-ul sau, deci vorbim despre una oficiala, asa ca va puteti folosi de ea chiar acum pentru a va recupera mesajele sterse din telefoane.